TOP EU raktáras ajánlatok a Hekka kínálatában

0

A Hekka egy fiatal, 2021 októberében útjára indított, szingapúri bázissal működő webáruház. A globális online kereskedelmi platform kínálata folyamatosan bővül, ezért érdemes figyelemmel kísérni. Mivel egyelőre kevésbé ismertek, remek akciókkal, egyre több EU raktáras termékekkel és ingyenes szállítással próbálnak bekerülni a köztudatba.

Megjegyzések:

  • Az összes terméket európai raktárról szállítják, gyorsan és extra fizetni valók nélkül (nem lesz vámolás, áfát és vámot sem kell már fizetni).
  • A kiírt összegek az árfolyam függvényében eltérhetnek a tényleges végső áraktól.
  • A kuponok limitáltak, bármikor lejárhatnak, és a készletek is elfogyhatnak.
  • A kupon beírása előtt regisztrálni kell, és meg kell adni a szállítási címet.
  • A kuponkód beírása után kattints az “APPLY” gombra, majd a megjelenő lila kupon mellett jelöld be a pipát, utána pedig a “USE” gombra kattints az aktiváláshoz. 
  • Fizetni PayPallel ajánlott, ez extra védelmet nyújt!

Az új webárúházból végeztünk pár próbarendelést, és egy robotporszívót, valamint egy okoskarkötőt is leteszteltünk a jóvoltukból. Probléma mentesen megérkezett minden, a kínai raktárból érkező kütyük árában az áfa is benne volt, a szállítás ingyenes, más költség nem merül fel a rendeléssekkel kapcsolatban.

Xiaomi Roborock S7 robotporszívó

Emeld magasabb szintre a takarítást a szónikus feltörléssel. A Xiaomi csúcskategóriás takarítógépe, a Roborock S7 szónikus felmosás technológiája egészen új utakat nyit a robotporszívós szegmensen belül. Percenként 3000 impulzussal súrolja fel a padlót, a nedves takarítás még soha nem volt ennyire alapos korábban. A szuper felmosási képesség mellett okostelefonos vezérlés, LiDAR navigációs rendszer, 2500 Pa teljesítményű szívóerő, illetve 3 órányi folyamatos működést garantáló, 5200 mAh-s akkumulátor a főbb ismérvei ennek a remek gépnek.

Xiaomi Roborock S7 most 394$ (~150000 Ft) a HekkaAFFS7 kuponnal európai raktárról, gyors szállítással.

Xiaomi Mi Smart Standing Fan 2 Lite okos ventilátor

Már megszokhattuk, hogy a Xiaominak mindenre (is) van egy jó ajánlata. A Mi Home alkalmazással vagy hanggal vezérelhető Mi Smart Standing Fan 2 Lite hét speciálisan kialakított ventilátorlapátja lehetővé teszi a levegő 16 m-es távolságba juttatását, ez percenként 27 m3-ig biztosítja a levegő keringetését. Remek ajánlat azok számára, akiknek a klíma nem megoldás, mert megfáznak tőle, vagy allergiások rá.

A Xiaomi Mi Smart Standing Fan 2 Lite okos ventilátor most 49,99$ (~19000 Ft) a HEKKAAFFAN2L0621 kuponnal európai raktárról, gyors szállítással.

Tesvor X500PRO robotporszívó

A Tesvor X500 Pro egy kedvező árú, 2 az 1-ben robotporszívó, melyet nedves és száraz tisztításhoz terveztek. Giroszkópos navigációs rendszert használ, térképet készít az éppen megtett tisztítási útvonalról, de nem menti el azt, ezért az alkalmazáson belül minden tisztítási ciklushoz új térképet hoz létre. Egy előre beprogramozott tisztítási mintát használ, amelyben egy S alakú mintát követ. A Tesvor X500 Pro 1800 Pa teljesítményű szívóerővel, 120 perces üzemidővel és elektronikusan vezérelt víztartállyal rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a vízáramlást az alkalmazásban szabályozzuk. Ha nem akarunk sok pénzt költeni robotporszívóra, akkor igencsak jó ajánlat lehet. A hazai ára 120 ezer Ft!

A Tesvor X500 Pro most csak 139$ (~52600 Ft) a HekkaAFX5PRO kuponnal európai raktárról, gyors szállítással.

Az olvasók a bloghekka10 kuponkód használatával, 29 dollár feletti vásárlás esetén 10 dollár kedvezményt kapnak a további vásárlások során. A kód személyenként egyszer használható fel!

Forrás: Hekka

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Kastély Béla

A jövő mindig attól függ, hogy mit teszünk meg a jelenben.

NapiDroid