Ilyen lehet a Samsung Galaxy Fold 2?

0

Az alábbiakban bemutatunk nektek néhány a legújabb szóbeszédek és pletykák alapján készült rendert, amelyeken a Samsung Galaxy Fold második generációja látható. Hivatalos megerősítés persze még nincs, így a képeket érdemes némi fenntartással kezelni, még akkor is, ha amúgy elképesztően jól néz ki az itt látható készülék.

Sokan a szemére vetik a Samsung Galaxy Fold-nak hogy igazából nem egy hajlítható okostelefon, hanem sokkal inkább egy flexibilis összecsukható tablet. Akik osztják ezt a véleményt, a jövőben sem lesznek a készülék rajongói, legalábbis az új renderek alapján semmiképp.

A formaterv alapjaiban tehát nem fog változni az itt látható képek alapján, de azért láthatunk feltűnő újításokat. Az elsődleges megjelenítő – tehát ami belül van – sokkal nagyobbnak tűnik, vékonyabb kerettel, és notch helyett egy kivágás ad otthont a kamerának, amit a Samsung Galaxy S20 mobilokról kölcsönözhet a gyártó.

 

A külső kijelző szintén nagyobbnak tűnik, és egész vékonyak a kávái, egyedül a csepp alakú szenzorsziget lóg be a képbe, ami még egy viszonylag ízléses megoldásnak mondható.

Ami viszont még ennél is jobban néz ki, az az, hogy összecsukott állapotban sincs hézag a megjelenítő félbehajtott részei között, és bár ez csupán egy nemhivatalos render, a Samsung Galaxy Z Flip zsanérrendszere minden további nélkül lehetővé tenné ezt a bravúrt.

Reméljük a Samsung valami ilyesmi módon alakítja majd ki a készüléket, de mint ahogyan a bevezetőben is írtuk, ez egyelőre csupán egy feltételezett dizájn, várjuk ki a végét, mert úgy legalább nem fogunk csalódni.

Forrás: WindowsUnited via GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid