Kiderült, mikor kaphat Android 10 frissítést a Xiaomi CC9 Pro (Mi Note 10)

0

A Xiaomi a minap a hivatalos Weibo-oldalán végre bejelentette, hogy mikor kapja meg a sokak által kedvelt Xiaomi CC9 Pro az Android 10 frissítést. A készüléket a kínai piacra szánták, de bennünket is érinthet az új infó, mivel a Xiaomi Mi Note 10 végeredményében nem egyéb, mint ennek a telefonnak a nemzetközi kiadása. 

Tehát a hivatalos közlemény szerint a fotózásra fókuszáló okostelefon a rendszerfrissítést valamikor április közepén kaphatja meg, de ezt követően valószínűleg a globális verziót birtoklóknak sem kell már sokat várnia az Android 10-re. Az update olyan változásokat hoz majd magával, mint a gyorsabb ujjlenyomat azonosítás, sokkal gyorsabban és reszponzívabban fognak működni a kamerák, és összességében a készülék is jóval sebesebb és kezesebb lesz, miután telepítettük az adatcsomagot, legalábbis az ígéretek szerint. Egy extra dokumentumszkennelő funkciót is kapnak majd a mobil tulajdonosai, amivel különböző nyomtatott anyagokat lehet majd pdf vagy egyéb formátumokba átalakítani.

Valószínűleg a legújabb biztonsági frissítéseket is megkapjuk, ezek eddig nem nagyon jutottak el a Xiaomi CC9 Pro-ra. Persze nyilván a friss infók elsősorban a telefon kínai verziójára vonatkoznak, de azért szerintünk ha arra eljut az új főverzió, akkor már nekünk, a nyugati vásárlóknak sem kell sokat várni, hogy megkaphassuk az Android 10 rendszert. Ti használjátok a Xiaomi Mi Note 10-et? Mennyire vagytok vele elégedettek? Írjátok meg nekünk kommentben!

Kapcsolódó cikkek:

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid