Ilyen lehet a Samsung hajlítható telefonja

0

Sajnos még mindig nem hivatalosak a képek, de arra pont elegendőek, hogy szinten tartsák a hype-ot, és még inkább várjuk a csodamobilt.

Lassan véget ér majd a verseny, mivel közeleg az év vége, és befordulunk a finishbe. Több gyártó dolgozik a hajlítható mobilján, és ezek közül a Samsung az egyik legesélyesebb, hogy elsőként hozza ki az eddig Galaxy X néven emlegetett telefont. Persze ehhez a Huawei-nek is lesz egy-két szava, mivel szeretnék beelőzni a dél-koreai vállalatot, és hamarabb kiadni a saját változatukat.

Ez elég nehéz lesz, mivel a hírek szerint a Samsung már a 2019-es CES-en bemutathatja a mobilt januárban. Szerencsére már rengeteg tervrajz napvilágot látott, így több apró részletet is láthattunk. Ezt használta ki a NieuweMobiel csapata is, és összeálltak Jonas Dähnert dizájnerrel, hogy megalkossák a készülék koncepcióképeit.

A képek nagyon jól sikerültek, és ha így néz majd ki a végleges verzió is, akkor nem lesz okunk panaszra. Látható, hogy a terveket alapul véve, elvileg nem hajtható majd teljesen össze a mobil, és zárt állapoban az alsó sáv túllóg kicsit, de kifejezetten jól áll neki az asszimetria.

A koncepcióképeken látható a hátsó ujjlenyomat-olvasó, pedig a pletykák szerint nagy eséllyel a kijelző alá kerül majd a szenzor. Azt is pedzegetik, hogy a végleges név a Galaxy F lehet, ami teljesen érthető lenne a foldable (hajlítható) kifejezést alapul véve.

A 7 colos, 21:9-es kijelző egyébként meglehetősen látványos, de az egész koncepció nagyon jól néz ki. Reméljük nem kell már sokat várni az első hivatalos képekre sem, és kifejezetten örülnénk neki, ha egy ilyen formabontó kinézetű készüléket kapnánk.

Forrás: GSMarena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid