Ilyen lehet a Samsung NÉGY hátlapi kamerával szerelt mobilja!

0

Mostanában elég sokat hallhattunk arról, hogy a Samsung nemsokára egy 4 hátlapi kamerával szerelt mobilt mutat be, de eddig nagyon kevés volt a konkrét részlet. Most azonban már tisztábban látunk, ugyanis kiszivárogtak a fontosabb specifikációk.

A kérdéses mobilt október 11-én mutatja be a Samsung, és úgy tudjuk, hogy egy Galaxy A9 készülékről van szó. Ugyebár nemrég érkezett meg az A7 (2018), ami három hátlapi kamerát kapott, szóval nem lennénk meglepve, ha az újdonsággal máris túlszárnyalná ezt a Samsung.

Érdekes mobillal készül a Samsung

Most pedig nézzük, mire is számíthatunk! A legfrissebb hírek szerint a mobil egy 6.38 colos Full HD+ kijelzőt kap, és a Snapdragon 660 felel majd a megfelelő teljesítményért. A négy hátlapi kamerából az egyik egy 24 MP-es darab lehet, és kapunk egy 8 MP-es egységet is ultraszéles, 120 fokos látószöggel. Ezeken kívül lesz még egy telefotó kamera is optikai zoommal, illetve egy másik, ami a bokeh effektes fotókért felel majd. Ezeken túl annyit lehet még sejteni, hogy az akkumulátor 3720 mAh-s lesz.

Csak egy koncepció

Persze mint mindig, most is érdemes fenntartásokkal kezelni a kiszivárgott specifikációkat, hiszen a Samsung egyelőre semmit nem erősített meg ezekből. Biztosat csak az október 11-ei bemutató után tudunk majd mondani.

Forrás, Via Sammobile

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid