Ilyen lesz az LG G Watch okosóra

0

Idén nyáron jelenik meg az LG elő okosórája, ami az Android Wear rendszerre épül majd, hasonlóan a Moto 360-hoz. Elég sok mindent lehet már tudni a készülékről, ezeket vesszük most sorra.

Az LG G Watch egy 1.65 colos kijelzővel jön majd, aminek a felbontása 280 x 280 képpont lesz. A processzor típusa egyelőre még nem ismert, de azt már lehet tudni, hogy 512MB RAM és 4GB ROM lesz a készülékben. Extraként vízálló burkolatot is kapunk, ami nagyon hasznos lehet bizonyos esetekben.

lg-g-watch vízálló

A szoftvert a Google saját okosóra platformja adja majd, ami az Android Wear nevet viseli, és sokban hasonlít a Google Glass-on futó rendszerre. Itt is működnek majd a hangutasítások, és az “OK Google” szavakkal lehet majd életre kelteni ezt a funkciót, ami után rögtön mondhatjuk is a kívánt parancsot. Konkrét kérdéseket is feltehetünk a készüléknek, mint például, hogy merre van a legközelebbi étterem, vagy hogy milyen most az időjárás Londonban.

lg-g-watch

Az LG G Watch fekete és arany színekben érkezik majd, az európai megjelenés pedig valamikor nyár elején várható. További képek és infók az okosóra saját oldalán.

lg-g-watch-1

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid