Ilyen lesz a Facebook sötét módja Androidon

0

A Facebook alkalmazás legjobban várt funkciója kétségkívül a sötét mód, aminek már nagyon régóta esedékes lenne a bevezetése, de a mai napig nem történt meg. Most azonban felbukkant pár friss képernyőkép, amelyek már egy végleges, vagy ahhoz nagyon közeli állapotot mutatnak, és talán már nincs is annyira messze a debütálás.

Az alábbi képeket a 9to5Google tette közzé a Facebook sötét módjáról, valahogy sikerült előcsalnia a funkciót a weboldal munkatársainak Androidon. Úgy néz ki, hogy a teljesen fekete háttér helyett sötétszürkét kapunk, és közvetlenül a főmenüben kell majd keresni a “Dark Mode”-ot, amelyre kattintva tudjuk ki- és bekapcsolni a funkciót, illetve lesz olyan opció is, hogy a rendszerhez igazodjon a téma.

A Facebook egyébként már több helyen bevezette a sötét módot, elérhető például az Instagramon, a Messengerben, a WhatsAppon, a Facebook Lite appban és a közösségi oldal böngészős felületén is. Nem igazán értjük, hogy miért ennyire lassú a folyamat a fő alkalmazás esetében, hiszen már lassan egy éve folynak a fejlesztések.

Most viszont már úgy néz ki, hogy a tesztelési fázis végső szakaszában járnak. Ezt azt is jelenti, hogy hamarosan felbukkanhat a felhasználók egy részénél a funkció, és amennyiben minden rendben megy, szélesebb körben is aktiválhatják.

Forrás: 9to5Google, via XDA

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid