Lefotózták a Redmi 9-et

0

Először hétfőn lehetett hallani a Redmi 9 mobilok hardveres jellemzőiről, nemrégiben pedig kiszivárgott egy fénykép, amin állítólag maga az alapmodell, vagyis a Redmi 9 pózol. A készülék formaterve kísértetiesen hasonlít egy már kereskedelmi forgalomban lévő Redmi okostelefonhoz.

Mint ahogyan a képen is látható a Redmi 9 összesen három vertikálisan pozicionált képrögzítő egységgel rendelkezik, rajtuk kívül még van egy tőlük jobb oldalra szerelt negyedik szenzor, illetve az apparátus részét képezi még egy LED villanó is. A kamerakészlet, illetve a hátlap dizájnja összességében véve a Redmi K30 modelleket idézi a kör alakú foglalattal, ugyanakkor a vaku és az ujjlenyomat-olvasó kialakítása inkább a Redmi Note 8 Próra emlékeztet.

A Redmi 9 kétféle színben látható a képen, a fotó alapján a mobil kapható lesz zöld és lila árnyalatokban. Az egyik készüléken érdekes módon van szöveg közvetlenül a kamera mellett, míg a másikon nincs semmi, azt sugallva, hogy ezek még nem a végleges telefonok, hanem csak valamilyen prototípusok, vagy esetleg dummy-k, azaz nem funkcionális hasonmások.

A fotók mellé tartozó Weibo-s szivárogtatások szerint a Redmi 9 burkolata alatt MediaTek Helio G80 lapkakészlet teljesít majd szolgálatot, holott a korábbi értesülésekben G70 chipset szerepelt. A többi jellemző összhangban van a korábban napvilágra került specifikációkkal, így egyre valószínűbb, hogy a mobil megjelenítője 6,53 hüvelykes lesz, Full HD+ felbontással, az akkumulátor kapacitása pedig 5000 mAh.

Amennyiben a telefon burkolata alatt valóban egy Helio G80 lapkakészlet foglal majd helyet, akkor a telep támogatni fogja a 18 wattos gyorstöltést is. Ami pedig a kamerákat illeti, az eddigi szóbeszédek alapján egy 13, egy 8, egy 5, valamint egy 2 megapixeles érzékelő kerülhet a telefon hátoldalára.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid