Ilyen lesz a Huawei P50, kiszivárgott a mobil kinézete

0

A Pro verzió után a normál Huawei P50-ről is érkezett pár friss renderkép, amelyeken ugyanúgy visszaközön a hatalmas hátlapi kamerasziget, elölről viszont akad egy lényeges különbség.

A Huawei P50 valószínűleg egy 6,3 colos kijelzővel érkezik, és a képek tanúsága szerint egy lapos panelt kapunk, ellentétben a Pro modellel. A kameralyuk meglehetősen aprónak tűnik, és középen foglal helyet.

A forrás szerint a készülék 156,7 x 74 x 8,3 mm-es dimenziókkal rendelkezik, de a kameránál a vastagság 10,6 mm-re nő.

A hátlapi kamerák a Pro modellhez hasonlóan ovális kialakítást kaptak, és bár a képek alapján úgy tűnhet, hogy két hatalmas szenzor lesz a mobilon, az egyik körben valószínűleg több egység is helyet fog kapni.

A most kiszivárgott renderképek egyébként még nem hivatalos sajtófotók, de egy megbízható forrásból származnak, és a mobil valós méretei, illetve dizájnja alapján készültek, tehát nagyon hasonlóan néz majd ki a végleges Huawei P50.

A Huawei P50, a P50 Pro és a P50 Pro+ bemutatója valamikor március végén várható, és áprilisban meg is jelenhetnek a mobilok. Kínában már gyárilag Harmony OS fut majd az újdonságokon a hírek szerint, a nemzetközi megjelenésről viszont egyelőre nincsenek információink.

Forrás, via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid