Ilyen lesz a Samsung Galaxy A7 (2016)

0

A Samsung Galaxy A7 következő generációja korábban már feltűnt az AnTuTu adatbázisában, kapott Bluetooth tanúsítványt, és most a kínai telekommunikációs hivatal oldalán bukkant fel. A TENAA certifikációt adott a mobilnak, és ezzel egyetemben felfedte néhány fontosabb jellemzőjét is. 

Az SM-A7100 modellszámot viselő készülék belsejében egy nyolcmagos processzor ketyeg 1.7 GHz-es órajelen (valószínűleg a Snapdragon 615). A megjelenítő képátlója változatlanul 5.5 col, a felbontás Full HD, és természetesen Super AMOLED panelről van szó Az operatív memória mérete 3 GB, a belső tárhelyé pedig 16 GB, utóbbi bármikor bővíthető egy microSD kártya segítségével.

galaxy a7 2016 tenaa

Természetesen a mobillal fényképeket is készíthetünk, ilyen célra a hátlapi 13 megapixeles, vagy a kijelző felőli oldalon található 8 megapixeles kamerákat használhatjuk. A készülék 155 grammot nyom a mérlegen, és 151.5 × 73.95 × 6.95 mm-es dimenziókkal rendelkezik, azaz rendkívül vékony, bár az előd karcsúságát (6.3 mm) nem éri el.

A Samsung újdonsága Android 5.1.1 Lollipop rendszert futtat gyárilag, és többek között arany színben is forgalomba kerül majd.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid