Ilyen tesztet még nem láttunk: Korcsolyát csináltak a Redmi Note 7-ből

0

Egyre inkább divatosak a különféle strapatesztek, és bár erre megvannak a megfelelő teszterek, mára már a gyártók is felismerték az ebben rejlő lehetőségeket, és fel is használják némi gerillamarketing formájában.

Elég friss hírnek számít, hogy a Redmi kivált a Xiaomi-ból, és mostantól az anyacég leányvállalataként működnek tovább. Ezután rögtön be is mutatták a Redmi Note 7-et, amely telitalálat lett, hiszen 150 dolláros áron kínál brutálisan jó felszereltséget. Aki esetleg lemaradt volna a bemutatóról, az itt olvashat bővebben a Redmi Note 7-ről.

A Redmi csapata a fiatalos marketing mellett tette le a voksát, és vicces videókkal próbálja szemléltetni a mobil strapabíróságát. Az alábbi felvételen látható úriember kerekek és ragasztószalag segítségével készít a mobilokból görkorcsolyát, melyet utána azonnal le is tesztel.

Jóllakott óvodásként próbál meg körözni a DIY műremeken, ám a ragasztó hamar feladja és véget ér a teszt. A remek hír viszont az, hogy a Redmi Note 7 tényleg baromi jól bírja a strapát, hiszen még emberünk fókatestétől sem adta meg magát.

A másik videón egy kosárba teszik a mobilt, hogy aztán a tetejét leragasztva egy lépcsőn rugdalják lejjebb, ám az előbbi teszthez képest ez semmi, és természetesen a készülék simán veszi ezt az akadályt is.

Így tehát elmondhatjuk, hogy a Redmi Note 7 szuperül  vizsgázott, és rengeteg vonzó tényező mellé a strapabíróságot is feljegyezhetjük a nevéhez. Igazi best buy mobil lett, és biztosak vagyunk benne, hogy itthon is hihetetlenül népszerű lesz majd a készülék.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid