Ilyen zoom fotókat lőhet a Huawei P50 Pro+

0

A Huawei június elején hivatalosan is bejelentette, hogy érkezik a P50 széria, túl sok részletet azonban nem árultak el. A megjelenés pontos időpontja még nem ismert, de mindenképpen ütős mobilokkal készül a vállalat, és szinte biztosra vehető, hogy ezúttal is kiemelkedő kamerás képességeket kapunk. Most érkezett is pár kiszivárgott fotó, amelyek alapján elképesztő nagyításra lehet képes a csúcsmodell.

Az alábbi fotókat az egyik ismert szivárogtató osztotta meg Twitteren, ezek állítólag a Huawei P50 széria egyik tagjával, valószínűleg a P50 Pro vagy Pro+ modellel készültek. Bár a minőség eléggé le lett rontva, azért az így is látszik, hogy nem mindennapi zoomot tud a mobil, akár 200-szoros nagyítás is elérhető lesz. Feltéve persze, hogy valódiak a képek, de ezt egyelőre nem lehet teljes bizonyossággal megállapítani.

A 200x természetesen már nagyrészt digitális zoomot jelent, de ha mondjuk a valódi optikai nagyítás 5-10x között lesz, már az is egy elképesztő eredmény. A telefon természetesen periszkópos zoom kamerával jön, de nem kizárt, hogy lesz rajta egy második, középtávú telefotó kamera is.

Az alábbi hivatalos renderkép a Huaweitől származik, ezen a Pro vagy a Pro+ változat látható. Alul van a periszkópos egység, fent pedig három további kamera, köztük a fő szenzor.

A P50 mobilok valószínűleg már készen állnak a debütálásra, a gyártó azonban még kivár a piacra dobással, aminek az alkatrészhiány az oka. Ez egyrészt az amerikai tiltásoknak köszönhető, de a globális chiphiány sem javít a helyzeten, sok más gyártó is gondban van. Előbb-utóbb persze meg fognak jelenni az újdonságok, talán valamikor augusztus vagy szeptember környékén, és természetesen már gyárilag a Huawei saját rendszere, a Harmony OS 2.0 fut majd rajtuk.

Forrás, via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid