Íme néhány Black Friday akció az AliExpressről

0

A Black Friday akciók még most is dübörögnek az AliExpressen, ahol nagyjából minden is kapható. Az ottani kollégák küldtek nekünk néhány roppant kedvező ajánlatot, melyeket természetesen veletek is meg fogunk osztani. Az alábbiakban bemutatásra kerülő termékek között van egy eszméletlenül jópofa mini drón, egy kiváló TV-okosító, valamint egy filléres, ugyanakkor igényes vezeték nélküli fülhallgató. Az AliExpress promóciója november 29-én indul, és december 12-ig tart.

Karácsonyi drón

Akinek esetleg már most undora van a karácsonytól, jobb, ha nem olvassa ezt a bekezdést, mivel az első termék, amivel foglalkozni fogunk, az egy aprócska drón, melyet nem titkoltan a gyerekeknek, és kifejezetten karácsonyra szánt annak gyártója. Lényegében egy piros, tojás alakú RC játékról van szó, ami HD felbontásban készít videofelvételeket, és mivel nem mindenki lehet elsőre mesterpilóta, 6 tengelyes stabilizáló rendszer van a belsejében. A készülék WiFi kapcsolaton keresztül is vezérelhető, egyetlen feltöltéssel nagyjából 6 percig lehet reptetni, a WiFi hatótáv körülbelül 30, a távirányítóé pedig 50 méter.

Méretét tekintve ez a készülék inkább beltérre való, bár ha jó idő van odakint, akkor a szabadban is lehet vele mókázni. A karácsonyi témájú, tojás alakú RC játék most mindössze 15,59 dolláros áron rendelhető, ha az ünnepek alkalmából valami igazán jópofa ajándékkal akarod meglepni gyermeked, akkor érdemes lesz gyorsan lecsapni egyre. További részletek és megrendelés erre a linkre kattintva!

Docooler X96 Air TV box

Ha van otthon egy korábbi szériához tartozó televíziód, amelynek képi megjelenítése még mindig megüti a modern mércét, de funkcióit tekintve már elavult, akkor érdemes beruházni egy TV boxra, ami lényegében nem egyéb, mint egy multimédiára kiélezett aprócska számítógép. A Docooler X96 Air mindenféle különösebb gond nélkül boldogulni fog a 4K felbontású videókkal, ráadásul a kétcsatornás WiFi modulnak köszönhetően képes lesz folyékonyan tükrözni bármely, erre a célra alkalmas okoseszköz képét a nagy képernyőre. A készülék szoftveresen abszolút naprakésznek mondható, hiszen már az első bekapcsolástól kezdve Android 9 Pie operációs rendszert futtat, annak is egy kifejezetten televíziókra optimalizált változatát. A gördülékeny működést 4 GB RAM szavatolja, a helyi tárolású fájloknak pedig ott lesz a 64 GB kapacitású belső tárhely, melyet memóriakártya, valamint külső merevlemez segítségével is meg lehet toldani. A Docooler X96 Air TV-okosító most mindössze 32,39 dolláros áron rendelhető, szerintünk ennyit bőven megér, hogy új szórakozási lehetőségeket biztosíts magadnak és családodnak a televízió előtt. Részletes műszaki ismertetés és megrendelés erre a linkre kattintva!

M1 TWS vezeték nélküli fülhallgató

Az M1 TWS egy filléres vezeték nélküli fülhallgató, ám az olcsó ár ellenére rendelkezik néhány kifejezetten prémium jellemzővel. Ilyen példának okáért a beépített Bluetooth 5.0 modem, amelynek köszönhetően a készülék képes megnövelt hatótávú, és stabil kapcsolatot kiépíteni a párosított eszközzel, ráadásul ez a szabvány már rendkívül energiatakarékos, ami az üzemidőn is meg fog látszani. Ezek az in-ear kialakítású fülhallgatók önmagukban nagyjából 3-4 órán át képesek működni, ám jár melléjük egy töltésre is alkalmas tároló, ami további három alkalommal képes újratölteni ezeket az apróságokat. A készülék nem csupán zenehallgatásra, de telefonhívások lebonyolítására is tökéletesen alkalmas a beépített mikrofonoknak köszönhetően. Az M1 TWS tényleg bagóért a tiéd lehet, hiszen mindössze 6,81 dollárba kerül az AliExpressen, ennyi pénzért pedig vétek lenne otthagyni. További részletek és megrendelés ezen a linken!

Gome U7 okostelefon

Ha egy igazán olcsó belépőszintű telefont keresel, akkor érdemes lehet megnézni a Gome U7-et, ami most nettó 100 dollár alatt beszerezhető.

Forrás: AliExpress

 

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid