Ingyen Netflix: most havidíj és regisztráció nélkül is megnézhetsz pár filmet és sorozatrészt

0

A Netflix hazánkban is egyre népszerűbb, de eddig sajnos nem lehetett csak úgy kipróbálni, az első ingyenes hónaphoz ugyanis regisztrációt és bankkártya adatokat kérnek. Most azonban egy új promóciót indított a szolgáltató, ingyenessé tettek több tartalmat, amelyeket mindenféle hercehurca nélkül meg lehet nézni világszerte.

A Netflix ingyenesen elérhetővé tett néhány népszerű filmet és sorozatot. Bár utóbbiaknál csak az első évad első részére vonatkozik ez, a filmeket ténylegesen végig lehet nézni regisztráció és előfizetés nélkül. Annyi megkötés van, hogy csak böngészőből működik a dolog Windows, Mac és Android rendszereken.

Ha érdekel a lehetőség, nem kell mást tenned, mint ellátogatnod a netflix.com/hu/watch-free weboldalra, és innen már indíthatod is a lejátszást.

Az ingyenes tartalmak listája valószínűleg folyamatosan változik majd, így a későbbiekben megérheti újra ránézni. Ha pedig érdekel a 30 napos próba, amivel minden filmhez és sorozathoz hozzáférhetsz, akkor itt tudsz regisztrálni.

Forrás: Netflix

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid