Ingyenes Netflix-csomag érkezett Androidra, de egyelőre csak egyetlen országban érhető el

0

Egyáltalán nem idegen a Netflix részéről, hogy olcsóbb előfizetési opciókat kínáljon, így húzva be azokat ökoszisztémájába, akik még nem ismerik kellőképp azt. Attól sem riadnak vissza, hogy ingyenes elérést biztosítsanak, ezúttal az Android-felhasználók számára, habár egyelőre csupán egyetlen országban.

Spoilerveszély: nem, nem Magyarországról van szó. A kenyai Android-felhasználók számára tették lehetővé ezt az ingyenes opciót, de nem kell túlzottan irigykedni rájuk, mert nyilván nem teljes értékű élményt biztosít a nemrég életbe léptetett lehetőség. Ingyenes tagság esetén csupán az elérhető tartalmak nagyjából negyedéhez van hozzáférés, továbbá nem lehet letölteni offline megtekintési célzattal, és a képet sem lehet a televízióra kilőni lejátszás közben.

Ami viszont pozitív, hogy a kenyaiaknak kvázi semmi nem kell ahhoz, hogy igénybe vehessék a lehetőséget, nyilván egy Android rendszert futtató eszközön kívül. Igaz, legalább 18 évesnek kell lenni, viszont amikor regisztrálnak, a felhasználóknak nem kötelező semmilyen fizetési adatot sem megadni. Ráadásul ugyanúgy kapnak személyre szóló ajánlásokat, támogatva van több profil használata, a lejátszás reklámmentes (!) és beállítható a szülői felügyelet is.

A Neftlix a Variety-nek elárulta, hogy jelenleg az a céljuk, hogy kiderítsék, az ingyenes tagság mennyire képes rávenni a felhasználókat arra, hogy valóban előfizessenek a szolgáltatásukra. Igencsak valószínű, ha ez a modell sikeresnek bizonyul, akkor más országokban is bevezetik majd valamikor a jövőben. Szerintetek sikerrel járnak?

Forrás: Android Authority

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid