Ismét feltűnt a színen a Samsung Galaxy A55

0

Már tavaly óta hallunk értesüléseket a Samsung Galaxy A55 5G kapcsán. A készülék egyre közelebb kerül a megjelenéshez, nemrég a thaiföldi NBTC hivatalától kapott engedélyeket a forgalomba kerüléshez.

A Samsung Galaxy A55 5G tehát NBTC tanúsítvány kapott, az okostelefon az SM-A556E/DS modellszámmal rendelkezik, ebben a DS a duál SIM támogatást jelöli. A thaiföldi hatóság nem fed fel részleteket a készülék jellemzőiről, de ugyanez a modell nemrég megkapta az FCC engedélyét is, megerősítve, hogy a belsejében található akkumulátor támogatni fogja a 25 wattos töltést. A TENAA adatbázisából pedig valódi fotók is előkerültek:

Fejlesztés alatt áll egy SM-A556B típusjelzésű verzió is, amelyet a közelmúltban kiszúrtak a Geekbench szintetikus tesztalkalmazás adatbázisában. A próbára tett okostelefon meghajtásáról Exynos 1480 lapkakészlet gondoskodott, 8 GB RAM-mal kiegészítve. Korábban láttunk már rendereket is, amelyek a Samsung Galaxy A55-öt ábrázolták, többféle színben.

Friss kiszivárgott sajtókép:

Samsung Galaxy A55

A korábbi szóbeszédek szerint a Galaxy A55 6,5 hüvelykes, Full HD+ felbontású OLED megjelenítővel lesz felszerelve, amely támogatja a 120 Hz-es képfrissítési rátát. A hírek szerint a hátoldalára 50 megapixeles elsődleges kamera kerülhet. Azt még nem tudni, hogy a Samsung mikor tervezi bemutatni a prémium középkategóriás készüléket, de ahogyan gyűlnek a forgalomba helyezéshez szükséges tanúsítványok és engedélyek, valószínűleg már nem lehet túl messze a hivatalos bejelentés sem.

Forrás: GSMArena, Sammobile, Evan Blass

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid