Iszonyat menő a Csillagok Háborúja kiadásos Samsung Galaxy Note 10+

0

Hamarosan indul az ünnepi időszak, amire a Samsung egy Csillagok Háborúja kiadásos Galaxy Note 10+ készülékkel lepi meg a rajongókat. A telefon a december 20-án érkező új Star Wars mozi tiszteletére készült, jár hozzá tematikus tok, fém kitűző, és mintás Galaxy Buds fülhallgató is. A Star Wars Special Edition Note 10+ egy csomó témába vágó háttérképpel, rendszeranimációval, ikonokkal és hangeffektekkel teszi teljessé az élményt.

A gyártó az S Pen-t is átszabta, vörösre színezte, míg a vezeték nélküli fülhallgatókat egy fekete dokkolóban lehet majd tárolni, aminek a belseje szintén vörös.

A készülék értékesítése december 13-án indul, és természetesen csak limitált példányszámban lesz elérhető, 1300 dolláros áron. Sajnos nálunk nem lesz beszerezhető, kizárólag az Amazon, a Best Buy, illetve a Microsoft Store üzletekben lehet majd megvásárolni a Samsung Experience Store-ok mellett.

Az Egyesült Államokon kívül Ausztráliában, Dániában, Finnországban, Németországban, Hongkongban, Dél-Koreában, Spanyolországban, Svédországban, Oroszországban és az Egyesült Királyságban lesz kapható a limitált kiadású Samsung Galaxy Note 10+ Star Wars Edition.

A külalakon és a szoftveren kívül nem változtatnak semmit a készüléken, tehát ugyanazok a hardveres specifikációk jellemzik majd, mint a többi jelenleg is forgalomban lévő modellt.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid