Itt az első VAIO okostelefon

0

Igaznak bizonyult a szóbeszéd, mely szerint a korábban a Sony tulajdonát képező VAIO belép az okostelefonos bizniszbe. A többek között pompás laptopjairól ismert japán cég egy kellemes specifikációkkal rendelkező, középkategóriás készüléket fedett fel a mai napon. Az egyetlen, ami bánthatja a szemünket, az érthetetlenül magasra sikeredett ár.

Ha csak a hardveres összetevőket nézzük, egy korrekt, középmezőnybe szánt készülék rajzolódik ki lelki szemeink előtt. 5 hüvelykes, HD felbontású kijelző, négymagos, 1.2 GHz-es processzor (valószínűleg a Snapdragon 410-ről van szó), 2 GB RAM, 13 megapixeles hátlapi kamera és gyárilag futtatott Android 5.0 – ezek a mobil fontosabb, eddig felfedett jellemzői.

vaio-phone

Gondolom a fentiek alapján te sem számítanál egy 420 dolláros végfelhasználói árra, pedig a felkelő nap országában ennyiért lesz majd kapható a VAIO Phone. A kérdéses sikerű forgalmazás március 20-án indul.

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid