Nézd meg a Harmony OS rendezvényen bejelentett új Huawei termékek promóciós videóit

0

A Huawei most tényleg odatette magát és megörvendeztetett bennünket nem csupán a “vadonatúj” operációs rendszerével, de egy rakat új terméket is a nagyérdemű elé tártak a nemrég tartott bemutatón. A Harmony OS 2.0 mellett kaptunk két okosórát a Huawei Watch 3 és 3 Pro képében, a MatePad 12.6 és 10.8 tabletek is most érkeztek, lelepleztek gaming és egyéb célokra alkalmas monitorokat, a MateView széria tagjait, illetve egy vezeték nélküli fülhallgatót is, ami a Huawei FreeBuds 4 névre hallgat. Az alábbiakban az ezeket a termékeket bemutató promóciós videók következnek.

Az első felvétel egy általános videó magáról az eseményről, főszerepben a Harmony OS 2.0 rendszerrel és persze a most leleplezett termékekkel.

Ezt követően egy másik videó az új Huawei Watch 3 formatervét ecseteli, szerintünk van is mit, hiszen a készülék igencsak csinosra sikeredett.

2021-ben a Huawei így képzeli el a prémium okosórát, érdemes megnézni ezt a rövid bemutatót.

A Hauwei MatePad Pro modellek produktivitásra kiélezett készülékek, amelyek nem csupán munkában, hanem multimédiás tartalmak fogyasztása közben is remekül helytállnak.

A tabletek támogatják az M-Pencil tollat, a videó többek között azt részletezi, hogy miként képesek Windows 10 rendszert futtató gépekkel együttműködni.

Egy másik felvétel a toll képességeit méltatja, ami most frissített verzióban áll a felhasználók rendelkezésére.

A Huawei gamer monitort is villantott a MateView GT képében, ami egy ívelt, 34 colos, 165 Hz-es megjelenítést biztosító kijelző, a másik MateView modell inkább hagyományosabb tartalomfogyasztáshoz és munkavégzéshez ajánlott.

Az utolsó videó a FreeBuds 4 aktív zajszűrését, illetve a megújult érintés alapú vezérlését részletezi. Nektek hogy tetszenek az új Huawei termékek?

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid