Itt vannak a Google legómobiljának első kameramoduljai

0

Megérkezett az első cserélhető hardveres összetevő a Google moduláris okostelefonjához, amely a Project Ara kódnév alatt fut. A lényeg: cserélhető elemekből olyan készüléket állíthat össze a felhasználó, ami a legjobban kielégíti az igényeit.

projectaracamera

A japán vállalat három kameramodult fedett fel a nagyérdemű előtt: egy 2 megapixeles előlapi szenzort, és két olyat, amelyet a mobil hátlapjára szánnak. Ezek közül az egyik 5, a másik pedig 13 megapixeles fotókat képes készíteni.

13mptoshibamodule

Az apró képrögzítő modulok tömeggyártása valamikor a következő évben válik realitássá, a Toshiba hároméves fejlesztési tervezetének megfelelően. Az első moduláris okostelefont elvileg még idén piacra dobják, mégpedig Puerto Ricóban, de az sem lehetetlen, hogy a megjelenés átcsúszik jövőre.

https://www.youtube.com/watch?v=Mo4GeSil9fU

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid