Itt a Xiaomi válasza az Apple AirPods-ra

0

Megérkezett az új Xiaomi Mi AirDots Pro, ami egy kedvező árú, minőségi Bluetooth fülhallgató, és még az Apple fejlesztését is megszorongathatja.

Már a tavaly bemutatott Mi AirDots is jó alternatívája volt az Apple fülesének, de az kevésbé hasonlított rá külsőleg. A most bemutatott Mi AirDots Pro már dizájnban is közelebb áll az AirPods-hoz, csakhogy sokkal olcsóbb annál, és sok szempontból jobb is.

A Mi AirDots Pro fülesek darabja mindössze 5,8 grammot nyom, mégis remek hangzást ígérnek a 7 mm-es neodínium meghajtójuk révén, és az üzemidőre sem lehet panaszunk, hiszen állítólag akár 10 órát is képesek működni egy teljes töltéssel. Van aktív zajszűrés, AAC támogatás, és IPX4 védelem is, ráadásul egy minőségi fémházat kapunk cserélhető szilikonharangokkal.

Mindkét oldali fülhallgató érintéssel vezérelhető (hívás fogadás/elutasítás, zene vezérlés, stb.), és automatikusan bekapcsolnak, ahogy kivesszük őket a dokkolóból, illetve kikapcsolnak, ha visszatesszük őket. Támogatják továbbá a gyorstöltést, a dokkolós tartó 1 óra alatt 100%-ra tölti őket.

A Mi AirDots Pro kompatibilis Android, iOS és Windows eszközökkel is, és az ára Kínában mindössze 399 jüan, ami kb. 59 dollár vagy 16.500 Ft. Nemzetközi forgalmazásról egyelőre sajnos nincs hír, de reméljük hozzánk is eljut majd ez a remek füles.

Forrás: Xiaomitoday

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid