Jön az első olyan Warcraft játék, ami az alapoktól kezdve mobilra készül

0

Korábban voltak feltételezések, amelyek szerint a mostanában a botrányai, majd a Microsoft akvizíció kapcsán reflektorfénybe kerülő Blizzard egy telefonos Warcraft játékon dolgozhat, a tavalyi utolsó negyedéves pénzügyi jelentésben is voltak ennek bizonyítékai. Most a fejlesztőcég hivatalosan is megerősítette, hogy a szóban forgó cím valóban meg fog jelenni, és ez lesz az első olyan játék, ami a Warcraft világában játszódik és az alapoktól kezdve okostelefonra készül.

Az itt lentebb látható képernyőkép egy nemrégiben publikált blogbejegyzésből származik, amelyben a cég megerősítette, hogy olyan telefonos címen dolgoznak, ami a Warcraft univerzumában játszódik. Egyelőre nem igazán árasztottak el bennünket a részletekkel, de az ígéret szerint májusban már többet fogunk tudni. Jelen pillanatban csak találgatni lehet, hogy egészen pontosan mivel készülnek a Blizzard koponyái. A cég legfrissebb bejelentésében a főszerepet a World of Warcraft és a Hearthstone kapta, az új telefonos játék csak minimálisan került említésre.

Talán valamilyen alkalmi, casual játék lesz, amiben azok is örömüket lelhetik, akik kevésbé nagy rajongói a franchise-nak, ami nem is volna olyan meglepő, hiszen a Blizzardnak valószínűleg célja, hogy minél többeket bevonzzon az általuk fejlesztett címek rajongótáborába. Nem akarunk méltatlankodni, de a már jó ideje beígért Diablo Immortal sincs még sehol sem, a megjelenést elhalasztották, és egyelőre csak annyit tudunk, hogy valamikor az idei év első felében jelenhet meg a már bejelentésekor botrányt okozó hack and slash RPG.

Forrás: AndroidPolice

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid