Jön a Samsung első kijelző alatti “láthatatlan” kamerás telefonja

0

Korábban már írtunk arról, hogy idén több gyártó is piacra dobja az első kijelző alá épített kamerával felszerelt készülékét, most pedig megerősítést nyertek a Samsung ezzel kapcsolatos tervei.

Kiszivárgott néhány gyenge minőségű promóciós kép a Galaxy Z Fold 3-ról, amelyek alapján ez lesz a világ első hajlítható készüléke kijelző alá szerelt kamerával. A forradalmi megoldás természetesen a nagyobb, belső megjelenítőbe kerül, így végre nem lesz szükség notch vagy kameralyuk alkalmazására.

A Samsung már évek óta fejleszti a láthatatlan kijelző alatti kameráját, és bár a ZTE tavaly mindenkit beelőzött az Axon 20-szal, a dél-koreai gyártó megoldása minden bizonnyal sokkal kiforrottabb lesz. Egyúttal egy főpróba is lehet a technológia alkalmazása a Galaxy Z Fold 3-ban, és ha minden jól megy, akkor talán a Galaxy S22 szériában is búcsút inthetünk a lyukas kijelzőknek.

Persze más érdekesség is van a Galaxy Z Fold 3-mal kapcsolatban, a készülék már támogatni fogja az S Pent, igaz, egy kevésbé hegyes verziót kaphat a mobil, hogy a kijelző jobban védve legyen.

Természetesen visszaköszön az ultravékony üvegborítás (UTG) a belső hajlítható képernyőn, míg a külső megjelenítőt Gorilla Glass Victus oltalmazza majd.

Végül vessünk egy pillantást a kamerákra, amiknek a dizájnja meglepő módon nem hasonlít az S21 szériás mobilokéra, a Samsung egy sokkal egyszerűbb, letisztultabb kinézet mellett teheti le a voksát.

A Samsung Galaxy Z Fold 3 bemutatója valamikor a nyár folyamán lesz, talán augusztus környékén, ennél pontosabbat azonban egyelőre nem tudunk.

Via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid