Jön a sötét téma a YouTube alkalmazásba

0

Már régóta van a sötét téma a YouTube asztali felületén, ami sokaknak lehet egy remek opció például a szemek kímélésére, főleg ha egy alapvetően nagy fényerejű monitort használ az ember. Az ötlet annyira kelendőnek bizonyult, hogy a funkció elérhetővé vált a videómegosztó mobilos applikációjában is. 

A rossz hír az, hogy egyelőre csak az almás mobilok tulajdonosai örülhetnek a “Sötét Téma” bevezetésének, az iOS-t futtató eszközökre ugyanis már el is indult a frissítés. A bejelentést egyébként egy Twitter posztban tették közzé, a YouTube csapatának profilján.

Mint ahogyan a tweetbe ágyazott videón is jól látható, csupán rá kell bökni a felhasználó profilját jelző ikonra, majd a Beállítások menüre. Ott már nem kell mást tenni, mindössze engedélyezni a Sötét Téma opciót, és az alkalmazás máris feketébe öltözik.

Amikor arról kérdezték a fejlesztőket, hogy vajon a funkció mikor lesz elérhető az alkalmazás Android verziójában, a kíváncsiskodók azt a választ kapták, hogy hamarosan érkezik a frissítés nekik is. Azt sajnos nem kötötték senki orrára, pontosan mikor is fog ez megtörténni, de remélhetőleg nekünk sem kell már sokat várnunk. Addig is, itt egy témába vágó Rolling Stones klasszikus. :)

Twitter

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid