A Huawei szerint a P20 jobb lesz, mint az iPhone X

0

Nem aprózza el a kínai gyártó, mivel először lekoppintotta az Apple dizájnját, majd beszóltak nekik, de úgy tűnik, hogy még itt sem tudnak megállni.

Nyilván kell a hírverés, hiszen március 27-én Párizsban lesz az esemény, amin bemutatják a legújabb készülékeiket, nem véletlenül dübörög ezerrel a marketing gépezet. A hírek szerint egyébként a P20, P20 Pro és P20 Lite változat érkezik majd, de van néhány pletyka egy különleges Porsche Edition-ről is.

A cég vezérigazgatója nem tudta leplezni izgatottságát, és azt nyilatkozta, hogy a P20 bizony jobb lesz, mint az iPhone X, ráadásul azt is hozzátette, hogy 1-2 éven belül le fogják hagyni az Apple-t. Önbizalomnak tehát nincsenek híján, ráadásul ha már nyilatkozott, megemlítette a nemrég bejelentett Galaxy S9-et is.

Erről is csak szerényen annyit mondott, miszerint fényképezésben a P20 jobban teljesít majd az említett Samsung modellnél, mégpedig a mesterséges intelligencia miatt, hiszen ez kulcsszerepet kap majd az új szériánál. A HiSilicon Kirin 970 processzora állítólag 25x gyorsabb az elődjénél az AI feladatok megoldásában.

Kíváncsian várjuk a bejelentést és az első teszteket, mert bizony ekkora mellény mellé szállítaniuk kell az eredményeket is majd. Kifejezetten kellemetlen lenne lebőgniük, pláne ilyen önbizalomtól duzzadó nyilatkozatok után.

Forrás: HVG

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid