Ötletes ébresztő alkalmazást készített a Microsoft

0

Ebben a megpörgetett, hajtással teli világban ritkák a könnyed ébredések. Mivel nem mindenki szereti a vekkereket, ezért sokaknál a nap az okostelefon berregésére indul. A redmondi Microsoft úgy döntött feldobja reggeleinket, és egy jópofa ébresztőalkalmazást alkotott, amely meggyőződik arról, tényleg fent vagyunk-e már. 

Az applikáció a Microsoft Garage szellemi terméke, ami nem más, mint a híres vállalat kísérleti projektjeinek a gyűjtőhelye. A csapat már készített androidos alkalmazást, az Arrow Launcher is az ő nevükhöz fűződik.

A Mimicker Alarm azonban nem holmi átlagos ébresztő app, ugyanis nem csak felkölti a felhasználót, de igyekszik megbizonyosodni arról, hogy az valóban ébren van. Ezt három különböző játék teljesítésével lehet elérni, az egyikben egy szelfi készítése szükséges, amelyen egy előre meghatározott érzelmet kell kifejezni, egy másikban valamilyen nyelvtörő ismételgetése jelzi majd felébredésünket, a harmadikban egy, az alkalmazás által megadott színű tárgyat kell lefotózni.

Mimicker-Alarm-games-screenshots

Ha nem teljesítjük az adott feladatot harminc másodpercen belül, akkor az alkalmazás újrakezdi az ébresztést. Az app ingyenesen letölthető a Google Play Áruházból, bár használatához mindenképpen szükséges némi angol tudás – többek között a nyelvtörők miatt -, és egy stabil, frusztrációtól mentes lelkivilág, hiszen kár lenne azért a drága okostelefonért, nem igaz? :)

https://www.youtube.com/watch?v=VWJyCYkMc3Y

Frissítés: az app telepítőjét innen tudod leszedni, ha a Play Áruházból nem sikerül.

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid