Két Asus Zenfone 3 variáns bukott le

1

A tavalyi évben az Asus több eltérő mobilt is piacra dobott a Zenfone 2 széria égisze alatt, köztük azt, ami az első 4 GB RAM-mal szerelt okostelefon volt a világon. A következőkből kiderül, hogy valószínűleg idén is több eltérő változatot kap a Zenfone sorozat harmadik fejezete, amelyből két készüléket alávetettek egy népszerű szintetikus tesztprogramnak, így mi is megtudhatunk róluk néhány részletet.

A mobiloknak egyelőre csak a modellszáma ismert, de így is bátran arra lehet következtetni, hogy a Zenfone 3 család tagjai lesznek. Az egyik a Z010DD, amely egy 5.9 hüvelykes HD felbontású megjelenítővel, egy 12, esetleg 13 megapixeles elsődleges kamerával, 5 megapixeles előlapi szenzorral, Qualcomm Snapdragon 615-tel, 3 GB RAM-mal, 32 GB belső tárhellyel és Android 6.0-s rendszerrel indulhat küzdelembe a vásárlók kegyeiért.

zenfone 3 gfxbench

A másik mobilnak egyelőre Z012D a kódneve, és kissé meggyőzőbb specifikációk sorát tudhatja magáénak. Többek között egy 5.5 hüvelykes Full HD kijelzőt, hatmagos Snapdragon 650 processzort, 3 GB operatív memóriát, 32 GB flash háttértárat, illetve szintén Android 6.0-s rendszert vonultathat fel, ha hihetünk a GFXBench adatbázisának, ahol a mobilok felbukkantak.

zenfone-3-gfxbench

Természetesen nem lehetünk tökéletesen biztosak abban, hogy ezek a mobilok valóban a Zenfone 3 sorozatban debütálnak, de mivel az említett széria tagjai lesznek az idei év legjobban futtatott Asus modelljei, nagy rá az esély, hogy ezúttal is róluk van szó.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid