Jövő héten jön a Xiaomi Mi Pad 4

0

A táblagépek világa már évek óta mélyrepülésben van, a termékkategória elsődleges hóhérai maguk a méretes kijelzővel ellátott okostelefonok, vagyis a phabletek. A tabletek között sajnos egyre kevesebb opció áll rendelkezésre azok számára, akik valamilyen prémium hardvert szeretnének eszközük belsejében tudni. A Xiaomi szerencsére nem mondott le Mi Pad szériájáról, és bár a masina negyedik generációja nem kifejezetten csúcskategóriás, a komolyabb modellekre vágyóknak érdemes szemmel követni a hamarosan érkező készülék sorsát.

Egy ideje már lehetett tudni arról, hogy közeledik a Mi Pad 4 bemutatója, ám az ázsiai gyártó most hivatalosan is megerősítette az érkezés napját, ami június 25 lesz, szóval a jövő héten leplezik le a szerkezetet a Redmi 6 Pro okostelefon társaságában. A hivatalos közleményt a vállalat Weibo oldalán tették közzé a cég munkatársai. Lentebb megtekinthető a csatolt kedvcsináló plakát.

Egyelőre keveset tudni a kínaiak táblagépének következő generációjáról. Az eddigi értesülések alapján a kijelző 8 colos lesz, a gépezet lelke pedig egy Qualcomm Snapdragon 660 lapkakészlet lehet, ami leginkább a középkategória felsőbb szegmenseibe helyezi a készüléket. Bár egy tablet nem kifejezetten fényképészeti célokra készül, azért a Mi Pad 4 ilyen téren is kompetens lesz, köszönhetően a 13 és 5 megapixeles kameráknak. Az eddig napvilágra került információk alapján úgy tudjuk, az akkumulátor kapacitása 6000 mAh lesz. A várható árról még pletyka szinten sem hallani semmit, de végül is már csak pár nap van a debütálásig, amikor vélhetően minden ki fog derülni.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid