Felbukkant az LG Q8+

0

Hamarosan érkezik az LG Q8 készülék folytatása amelyet szimplán LG Q8+ néven ismerhet majd a nagyközönség a piacra kerülés után. A mobil nemrégiben átesett egy tanúsítványi eljáráson Koreában, ennek következményeként mi is megtudtunk róla ezt-azt.

Például kapásból azt, hogy nem egy, hanem két modell lesz, az egyik LM-Q815S, a másik az LM-Q815L kódnevet viseli. A két különböző variáns létezését a Google Play is megerősítette. A hardveres jellemzőket illetően egyelőre nem áll rendelkezésre semmilyen leírás, a formaterv viszont esélyesen az LG V30-at idézi majd. Ha valóban így lesz, akkor a vásárlók számíthatnak egy 18:9 képarányú, 5.5 colos megjelenítőre, amelyet vékony alsó és felső keret ölel.

A tavalyi készülékből kiindulva a hátlapon duál kamera lehet majd. Az előző generáció belsejében Snapdragon 820 végezte a számításokat, idén akár egy 821-es is lehet a mobil processzora. Ugyanakkor az is megtörténhet, hogy az LG a Xiaomi Mi 8 SE-nek akar egy közvetlen kihívót, és inkább a 710-es lapkát fogja használni. Bármi is lesz a végső forgatókönyv, a mobil beltartalma 4 GB RAM és 64 GB belső tárhely mellett lesz teljes.

Jelenleg nem tudni pontosan, hogy az LG mikor óhajtja bemutatni az új okostelefont. Ha a tavalyi időbeosztás szerint cselekednek idén is, akkor valamikor július végén történik a bemutatás, és augusztusban megindul a forgalmazás. Persze ebben egyelőre nem lehetünk biztosak, így érdemes fenntartásokkal kezelni ezeket a kijelentéseket.

Forrás: PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid