Még idegesítőbb lesz a Facebook Messenger

0

A Facebook fejesei úgy döntöttek, hogy nincs még elég reklám a népszerű alkalmazásban, ezért hamarosan videókkal is találkozhatunk majd, amik ráadásul maguktól indulnak el.

Tavaly már bevezették a hirdetéseket a chatprogramba, és most tovább borzolják a kedélyeket. Ha eddig még nem lettek volna elég zavaróak ezek, hamarosan jönnek az automatikusan elinduló videós reklámok, amelyek a beszélgetések között jelennek majd meg.

Erre persze számítani lehetett, mivel a közösségi portálnál már hamarabb jelezték, hogy a Facebookon elfogytak a hirdetési felületek, tehát újabb lehetőségek után kell nézniük. Egyelőre még kérdéses mennyire lesznek agresszívak a reklámok, és mennyire gyakran láthatjuk majd őket.

Némi aggodalom mutatkozik a cégnél is, hiszen Stefan Loukakos, aki a Messenger reklámokért felel, megosztotta a terveiket. Vizsgálni fogják a felhasználók reakcióit, és ez alapján döntik majd el, hogy hosszú távon maradnak-e a videó alapú hirdetések, vagy esetleg megszüntetik őket.

Állítása szerint ők a felhasználói élményt tartják a legfontosabbnak, és egyelőre még számukra is kérdéses, hogy mennyire lesz működőképes ez a dolog. Mikor bevezették a sima reklámokat, nem tapasztaltak változást sem a felhasználók számában, sem pedig az elküldött üzenetek mennyiségében. A videók esetében persze ez még kérdéses, de véleményük szerint ez sem okoz majd problémát az embereknél.

Forrás: Gsmarena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid