Kártyatartós Samsung Galaxy tokok

1

Előfordult már veled, hogy reggel sietve kellett munkába vagy suliba indulnod, és ennek eredményeképpen a személyid és a bérleted is otthon maradt? Ilyenkor két opció áll fenn: visszafordulsz és elkésel vagy nem rendülsz meg, továbbhaladsz és vállalod annak kockázatát, hogy esetleg megbüntetnek. Mutatok Neked egy egyszerű, mégis hatékony módszert arra, hogyan kerülheted el az ilyen kellemetlen szituációkat.

Úgy gondoltam, készítek egy rövid tesztet a kinyitható kártyatartós okostelefontokokról. Az ilyen tárcatokoknak is több fajtája létezik. Van oldalra nyitható, felnyitható, csúsztatható és hátoldali zsebbel felszerelt tok. Ebben a cikkben az oldalra nyitható Galaxy tokokról ejtek szót.

Samsung Flip Wallet Galaxy S6 Edge tárcatok

Elsőként egy elegáns, oldalra nyitható tárcatokot vettem a kezem ügyébe. Már első tapintásra egyértelmű volt, hogy nem fog csalódást okozni a kiegészítő. A műbőrből készült tok belső része gondosan kidolgozott. A gombok, a kameralencse- és hangszórónyílások mentén található precíz kivágásoknak és dombornyomásoknak köszönhetően a telefon használata gyakorlatilag ugyanolyan akadálymentes, mint tok nélkül. Ellenben hatékonyan megóvja a készüléket a kisebb ütésektől és karcolásoktól.

samsunng_flip_wallet_galaxy_s6_edge-2

A telefon sarokrészeit egy négy oldalon megerősített, stabil rögzítő tartja. Ez azért jó, mert a telefon leejtés során általában a sarkaira esik, – nem pofára, mint a zsíroskenyér. És ami a legjobb, hogy a kinyitható Samsung Galaxy S6 Edge tok belső zsebében elhelyezhető egy bankkártya, személyigazolvány, bérlet vagy akár készpénz is. Az egyetlen negatívum, amit meg tudok említeni, hogy a tok nem rendelkezik mágneses zárókapcsokkal, így előfordulhat, hogy időnként kinyílik akkor is, amikor nem szeretnéd.

samsunng_flip_wallet_galaxy_s6_edge

A kinyitható Samsung Galaxy S6 Edge tokot ezen a linken vásárolhatod meg. Ha pedig S7 Edge-re szeretnél védőréteget beszerezni, a Book Case Galaxy S7 Edge tárcatokot ajánljuk.

Spigen Wallet S Samsung Galaxy tárcatok

Levettem a Wallet S-t a polcról, kibontottam és azt mondtam: Váó! Ez a kinyitható Samsung Galaxy tárcatok valódi bőrből készült. Valódi bőr tapintás, valódi bőr illat. És amit az előző tokból hiányoltam, azt a Wallet S hozza. Rendelkezik mágneses zárófüllel. Ezenfelül nem csak egy, hanem rögtön három kártya helyezhető el a tok belső zsebeiben, ráadásul egy negyedik zseb biztosítja a készpénz biztonságos tárolását is.

wallet_s_galaxy_tok

Bár azon elgondolkodtam, hogy egy ilyen tokban tárolva a készülékemet, nem félteném-e jobban a valódi bőr Samsung tokomat, mint a benne tárolt készüléket. A négyoldali sarokvédelem ebben a tokban is helyett kapott, bár első ránézésre – és tapintásra – ez valamivel gyengébbnek tűnik, mint a Flip Wallet sarokvédelme. Külön előny viszont, hogy a kiegészítő egyetlen mozdulattal alakítható át asztali okostelefon támasztóvá, amely sokkal kényelmesebbé teszi a konferencia- és videóhívások lebonyolítását, valamint a videók és filmek megtekintését.

Ezt a tokot egy kattintással megvásárolhatod Samsung Galaxy S6 Edge Plus, valamint Galaxy Note 4 és Galaxy Note 5 készülékekre.

BMW Galaxy S7 Edge Book Case tárcatok

Jómagam nem vagyok egy nagy autó-mániás, de ezt a BMW-s Galaxy S7 Edge tokot nem tudtam a polcon hagyni. Arra gondoltam, biztosan másnak is van olyan ismerőse, aki él-hal a BMW-kért, neki pedig tökéletes karácsonyi ajándék lehet a kinyitható Galaxy S7 Edge tok. Elsőre kissé idegenkedtem a kiegészítőn található díszvarrástól, de a pehelykönnyű, valódi bőrből készült tok végül mégis meggyőzött.

bmw_galaxy_s7_edge_book_case-2

Egyrészről azért ajánlom, mert a Wallet S-hez hasonlóan ez a tok is rendelkezik zárófüllel, ez pedig nagy előny, ha a készülék kijelzőjét a szennyeződésektől is meg szeretnéd óvni. A tok belső részén található zsebekben szintén tárolhatsz iratokat, kártyákat és készpénzt is, ráadásul ezek – tapasztalataim szerint – ki sem csúsznak a zsebekből. Ez nyilván elvárás, de mindenképpen meg kellett említenem, mert sajnos találkoztam már olyan olcsó utánzatokkal, amikből a készülék is, az iratok is igen könnyen kicsúsztak.

bmw_galaxy_s7_edge_book_case

A kiegészítő előlapi felületén található mélynomyott BMW felirat engem nem hatott meg különösebben, de biztos vagyok benne, hogy az autómárka szerelmesei imádnák. Ahogyan a jobb alsó sarokban elhelyezett BMW logót is. A gombok, kamera és hangszórónyílások mentén elhelyezett kivágások ennél a toknál is rendkívül precízek. Engem meggyőzött.

Ha rajongsz a BMW-kért vagy szeretnél valakit meglepni egy ilyen ajándékkal, ide kattintva tudod megrendelni a Galaxy S7 Edge tokot.

Összegzés

Amennyiben Te is hajlamos vagy otthon felejteni a fontosabb irataid, mindenképpen érdemes beszerezned egy kinyitható tárcatokot. Ha pedig van olyan ismerősöd, akit szintén kínoz a rohanó világ ezen átka, akár karácsonyi ajándék gyanánt is tökéletesek lehetnek ezek a kiegészítők. Ezekkel az elegáns Samsung Galaxy tokokkal ráadásul gyakorlatilag bárhol megjelenhetsz, biztosan nem fognak kinézni a társaságból. A BMW-s tokot pedig bármely BMW-s ismerősöd örömmel fogadja majd.

napidroid.hu

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid