Keddenként szabadon rendelhető a OnePlus One

0

A OnePlus One egy sikerkészülék, amelyet eddig leginkább meghívásos alapon lehetett beszerezni. Mától kezdve azonban minden kedden nyitott lesz a vásárlás, és bárki megrendelheti a One-t, ráadásul az akció érinti az összes olyan országot, ahova a OnePlus szállít (hozzánk sajnos nem, de azért így is megoldható a dolog).

Az akció eredetileg csak az indiai piacot érintette volna, ám egy blog posztban a cég felfedte, hogy a lehetőséget nemzetközivé teszi. A rendelés 24 órán át lesz nyitott, a kezdést pedig greenwichi idő szerint reggel nyolc órára időzítik.

Mindez azért történik, mert a kínai vállalat nagyon sok panaszt kapott potenciális vásárlók részéről, melyek szerint nagyon nehéz beszerezni a készüléket. Az újításnak biztosan lesz látszata a következő pénzügyi értékelésnél, bár a gyártó így sem panaszkodhat, hiszen tavaly is közel egymillió készüléket értékesítettek.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid