Képeken és videón a Vivo NEX 3, szinte lefolyik majd oldalt a mobil kijelzője!

0

Arról már régóta tudunk, hogy a Vivo készíti a NEX telefonok harmadik generációját, ami szeptember 16-án kerülhet bemutatásra. Hogy még jobban megjöjjön a kedvünk a készülékhez, a gyártó most közzétett egy kedvcsináló videót, illetve néhány képet is, amiken a telefon kijelzőjét és kameráit állítja a középpontba.

Az itt látható felvétel megerősíti a korábbi nemhivatalos rendereket és kiszivárgott információkat, illetve a NEX 3 “waterfall”, vagyis “vízesés” kialakítású megjelenítőjét, ami egy a szokásosnál nagyobb mértékben hajlított panelt jelent, minimális kerettel.

Felül látható némi vékony káva, itt foglal helyet a beszédhangszóró, illetve az alsó részen vehetünk észre egy vékony sávot, de így is szinte biztos a rekord közeli képernyő/előlap arány. Az alig fél perces felvétel az oldalsó szélek hajlítottságát igyekszik kiemelni, ezek szinte alig észrevehetően illeszkednek egy vékony fémkeretbe, és nagyon úgy tűnik, hogy nyomásérzékeny virtuális gombokat lehet majd vezérelni a segítségükkel.

A teaseren látható még a NEX 3 pop-up mechanizmus révén előcsalogatható előlapi kamerája, ami elvileg két érzékelőt foglal magában, de lehetséges, hogy csak az egyik lesz rendes szelfikamera. Megerősítést nyert továbbá az 5G támogatás, de erről már korábban is hallhattunk híreket.

A 30 másodperces videón látszik a hátlap kialakítása is, melynek főszereplője egy triplakamerás képrögzítő apparátus lesz, amiben kör alakban foglalnak helyet az érzékelők. A kínai telekommunikációs hivatal adatainak ismeretében úgy tudjuk, hogy az elsődleges kamera egy 64 megapixeles konstrukció lesz, amit két 13 megapixeles szenzor kísér. Mivel a hátlapon nem látni ujjlenyomat-olvasót, az valószínűleg a kijelző alá lesz integrálva, ami amúgy maximálisan illik ehhez az összességében rendkívül futurisztikus koncepcióhoz.

Forrás: GizChina

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid