Képeken a 6 colos Sony Xperia 10 IV

0

A Sony Xperia 10 család a japán gyártó középkategóriás okostelefonjait foglalja magában, a sorozat immáron harmadik éve létezik, és ha hihetünk a friss értesüléseknek, akkor hamarosan egyik újabb modellel gyarapszik. A készülék a Sony Xperia 10 IV nevet kaphatja a keresztségben, és OnLeaks jóvoltából már renderelt képeken is meg tudjuk tekinteni a bemutatásra váró telefont.

A Sony Xperia 10 IV sokban merít elődje, vagyis az Xperia 10 III formatervéből. A mobil 6 hüvelykes OLED képernyővel debütálhat, ez viszont teljesen sík lesz a korábbi generációval ellentétben. A készülék 153,3 x 67,3 x 8,4 mm-es méretekkel bír a szivárogtatás szerint, továbbá tripla kamerás hátoldali fotó apparátussal, valamint oldalsó keretre szerelt ujjlenyomat-olvasóval.

A bennfentesek úgy tudják, az okostelefon sztereó hangszórókkal lesz felszerelve, a meghajtásért pedig egy Snapdragon 690 lapkakészlet felel majd, vagyis nem lesz újítás a processzor tekintetében. A készülék alkatrészei egy 4000 mAh kapacitású akkumulátorból nyerhetik az energiát.

A Sony Xperia 10 IV megtartja a fülhallgató kimenetet, ám hogy milyen kamerák kerülnek a hátoldalra, vagy az előlapra, egyelőre nem tudni. A hírek szerint a középkategóriás okostelefon legalább négyféle színben forgalomba kerül, elérhető lesz fekete, fehér, mentazöld és kék árnyalatokban egyaránt. Az eddigiek alapján úgy tudni, hogy az okostelefon nagyjából 300 dolláros áron kerül forgalomba, de hogy mikor mutathatják be, az egyelőre rejtély.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid