Képeken a Facebook app sötét módja

0

A Facebook alkalmazás legtöbbek által hiányolt funkciója kétségkívül a sötét mód, aminek már nagyon régóta várjuk a bevezetését, de a mai napig nem történt meg. Most azonban felbukkant pár képernyőkép, amelyek arra engednek következtetni, hogy hamarosan debütálhat az újítás.

Az alábbi kiszivárgott képek az iOS-es Facebook appot mutatják, de valami hasonló várható Androidon is. Úgy néz ki, hogy a teljesen fekete háttér helyett sötétszürkét kapunk, és közvetlenül a főmenüben kell majd keresni a “Dark Mode”-ot, amelyre kattintva tudjuk ki- és bekapcsolni a funkciót, illetve lesz olyan opció is, hogy a rendszerhez igazodjon a téma.

A Facebook egyébként már több helyen bevezette a sötét módot, elérhető például az Instagramon, a Messengerben, a WhatsAppon, a Facebook Lite appban és a közösségi oldal böngészős felületén is. Kicsit érthetetlen, hogy miért ennyire lassú a folyamat a fő alkalmazás esetében, de most már úgy néz ki, hogy a béta tesztelés végső szakaszában járnak. Ezt azt is jelenti, hogy hamarosan felbukkanhat a felhasználók egy részénél a funkció, és amennyiben minden rendben megy, szélesebb körben is aktiválhatják.

Forrás: 9to5Mac

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid