Fotókon az első Samsung mobil, amit már nem ők gyártanak majd

0

Változik a világ, és érzi ezt a Samsung is, éppen ezért változtat az eddigi üzletpolitikáján, és a jövőben külső gyártó segítségével próbál versenyképesebb árat nyújtani.

Egy jó ideje hallani már arról, hogy a Samsung a jövőben ODM telefonokkal is jelen lesz bizonyos piacokon. Ez annyit jelent, hogy más cég gyártósoráról gördülnek le a mobilok. A Phoenix kódnéven emlegetett készülék lesz az első ilyen Samsung telefon, és most fotók is érkeztek róla. Egyébként úgy tudni, hogy Galaxy A6s néven érkezik majd az újdonság.

A Weibón felbukkant képeken még a Phoenix név is látszik, így minden bizonnyal erről a típusról van szó. A dizájn eléggé hasonlít a nemrég bejelentett Galaxy A7 2018-as verziójához, és a frissen bemutatott, négy kamerával szerelt Galaxy A9-hez is. Így tehát nagyon úgy tűnik, hogy ezt is a dél-koreai cég tervezte, egyszerűen csak mással gyártatják le.

Elkerülhetetlen volt ez a lépés számukra, mivel Kínában nem igazán állnak jól. Ezért szeretnék csökkenteni a költségeiket, és ezáltal versenyképesebb mobilokat adnának ki az alsó- és középkategóriában. Így talán lesz némi esélyük felvenni a kesztyűt az ott kiemelkedően teljesítő gyártók ellen, mint a Huawei, a Xiaomi, az Oppo vagy a Vivo.

A dél-koreai vállalatnak egyébként a Wintech nevű cégre esett a választása, és őket bízták meg a gyártással, akik nem mellesleg a Xiaominak is szállítanak telefonokat. A hírek szerint a Galaxy A6s egyelőre kizárólag Kínában lesz elérhető, de később ez még persze változhat.

Forrás: GSMarena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid