Új Samsung telefon bukott le, képeken a Galaxy A21

0

A Samsung Galaxy A széria már évek óta töretlen népszerűségnek örvend a vásárlók körében, hiszen a középkategóriás mobilok sokszor a korábbi zászlóshajók képességeit öröklik (sőt, néha meg is előzik azokat), az áruk pedig egészen barátságos, Samsung léptékkel mérve legalábbis mindenképp. Az egyik új modell most feltűnt az interneten, mégpedig rendereken, így már nem kell nagyon sokat töprengeni azon, vajon milyen dizájnnal próbál majd levenni a lábunkról a Samsung Galaxy A21.

A képek forrás a megbízható és híres szivárogtató, Evan Blass, aki már számtalan alkalommal bizonyította, mennyire jók a forrásai. Persze nem ez az első eset, hogy vizuális tartalmakon csodálhatjuk a középkategóriás okostelefont, ám most tudjuk csak igazán minden irányból szemügyre venni annak formatervét.

A tech világ fenegyereke által közzétett képanyag megerősíti a korábbi szivárogtatásokat, a képernyő bal felső sarkában lévő kivágást, a négy kamerából álló elsődleges kamerarendszert, valamint a hátoldalon lévő ujjlenyomat-olvasót. A telefon bal oldalára került a SIM foglalat, míg a jobb oldalon csücsül a bekapcsoló gomb, valamint a hangerőszabályzó.

A Samsung egyelőre még csak célozgatás formájában sem fedett fel semmit a Galaxy A21 hardveres jellemzőiből, de azért nem repülünk teljesen vakon, hála bizonyos korábbi benchmark listázásoknak. A készülék a GeekBench adatbázisa szerint MediaTek Helio P35 lapkakészlettel a belsejében debütálhat, a chipset mellett pedig 3 GB RAM, valamint 64 GB bővíthető tárhely teljesít majd szolgálatot.

Egyéb szóbeszédek szerint az okostelefon képernyője HD+ felbontású lesz, ami kicsit lelombozó, viszont a gyártás során állítólag AMOLED panelt használnak, ami kárpótol valamelyest.

A mobil burkolata alatt lévő 4000 mAh kapacitású akkumulátorra nem lehet panaszunk, sőt, a Samsung Galaxy A21 állítólag Android 10 operációs rendszert fog futtatni, mégpedig OneUI 2.0 felülettel karöltve. Egyelőre nem tudni semmit a várható árról, a debütálás időpontjáról, mint ahogyan a forgalmazásban részvevő piacokról sem, de ezek vélhetően olyan infók, amelyeknek hamarosan a birtokába kerülünk.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid