Képeken a Samsung Galaxy A54

0

A Samsung Galaxy A53 idén márciusban debütált, de a bennfentesek szerint a folytatás, vagyis a Galaxy A54 várhatóan korábban, valamikor 2023 januárjában érkezhet. Habár a készülékről egyelőre nincsenek hivatalos forrásból hírek, OnLeaks jóvoltából most megcsodálhatjuk a formatervét.

A Samsung Galaxy A54 szemből hasonlóan fest, mint elődje, egy 6,4 hüvelykes, középre igazított kivágással rendelkező megjelenítővel érkezhet. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a képátló így 0,1 hüvelykkel lehet kisebb, mint a Galaxy A53-nál. Minden más viszont egyezni fog, megmarad a 120 Hz-es képfrissítés és a Full HD+ felbontás.

Az új készülék eggyel kevesebb, négy helyett három hátlapi képrögzítő egységgel lesz felszerelve, ezek némileg kitüremkednek, mivel ezúttal nem egy kameraszigetben kapnak helyet. A dizájn nagyjából olyan lesz, mint a Galaxy S23 mobiloknál.

Az elsődleges szenzor állítólag 64 helyett 50 megapixeles lesz, de ez nem feltétlenül leminősítés, hiszen a megapixeleken kívül más fontos jellemzői is vannak egy kamerának.

A Samsung Galaxy A54 alján USB-C csatlakozó látható egy hangszórórács, valamint egy mikrofon társaságában. Az okostelefon felső részén bukkanhatunk rá a hálózati kártya foglalatára egy másik mikrofonnal, a jobb oldalon a hangerőszabályzók, a bal oldalon pedig a bekapcsoló gomb található.

Utóbbi nem úgy tűnik, hogy otthont adna egy ujjlenyomat-olvasónak, vagyis az valószínűleg a megjelenítőbe kerül, ez pedig már le is buktatja a képernyőpanel típusát, amely valószínűleg újfent egy AMOLED megoldás lesz.

A Samsung Galaxy A54 a 8,2 mm-es házával 0,1 mm-rel lesz vastagabb, mint elődje, ugyanakkor ez méretesebb akkumulátort is jelent. A korábbi szóbeszédek szerint az okostelefon 5100 mAh kapacitású teleppel lesz felszerelve, az előző 5000 mAh-s aksi helyett.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid