Strapabíró kialakítást, 9800 mAh-s aksit és 120 Hz-es kijelzőt kapott az Oukitel WP21

0

A nemrégiben debütáltOukitel WP21-et katonai minősítésnek megfelelő külső borítást, 9800 mAh kapacitású akkumulátort és 120 Hz-es képernyőt kapott, de még egy másodlagos AMOLED megjelenítővel is felszerelték, ami a hátlapra került. 280 dollárért egyáltalán nem tűnik rossznak.

Az Oukitel WP21 6,78 hüvelykes, Full HD+ felbontású, 120 Hz-es képernyővel lett felszerelve, az alkalmazott panel típusát nem részletezi a gyártói leírás, valószínűleg egy szimpla IPS LCD megoldásról van szó.

A hátlapra viszont egy always on display képességekkel rendelkező másodlagos AMOLED megjelenítő került, amelynek segítségével vezérelhetjük a multimédia lejátszót, megnézhetjük az értesítéseket, de önarcképek készítéséhez is használhatjuk az elsődleges kamerával. Erre a pici kijelzőre még óralapokat is le lehet tölteni, vagyis az időt is leolvashatjuk róla.

Maradjunk akkor a kameráknál, amelyek élén egy 64 megapixeles elsődleges képrögzítő áll Sony IMX686 érzékelővel felszerelve, de a hátlapot ékesíti egy 20 megapixeles éjjellátó, valamint egy 2 megapixeles makró modul is.

A kamerák és az összes többi hardveres összetevő működtetéséért egy MediaTek Helio G99 lapkakészlet felel, amely mellé 12 GB RAM, valamint 256 GB bővíthető háttértár kerül az összeszerelés során. Az adatkapcsolati képességeket NFC, Bluetooth 5.0, valamint GNSS-helymeghatározás egészíti ki.

Az Oukitel WP21 külső borítása megfelel az IP68, az IP69K, illetve a MIL-STD-810H besorolásoknak egyaránt. Nyilván ezt a készüléket is el lehet pusztítani, de ezek a minősítések biztosítanak minket arról, hogy ez nem feltétlenül lesz egy könnyű feladat. A mobil belsejében brutális kapacitású, 9800 mAh-s akkumulátor található, amely a gyártó szerint 1150 órás készenléti időt biztosít egyetlen feltöltéssel.

Az okostelefon egyébként powerbank gyanánt is használható, vagyis feltölthetünk vele más eszközöket egy OTG-kábellel. A drabális akkumulátorral és az ellenálló kialakítással együtt sem lett a készülék 177,3 x 84,3 x 14,8 mm-nél nagyobb, illetve 398 grammnál nehezebb. Az Oukitel WP21 280 dolláros áron lesz kapható, ami magyar pénzben megközelítőleg 110 ezer forintot jelent. Az okostelefon forgalmazása november 24-én kezdődik.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid