Képeken a Samsung Galaxy Z Flip 6

0

A minap láthattunk néhány renderelt képet, amelyeken a Samsung Galaxy Z Fold 6 mutatta meg magát, hónapokkal a bemutató előtt. A szivárogtatók azokra is gondoltak, akik inkább a flip modell iránt érdeklődnek, így most nekik köszönhetően a Galaxy Z Flip 6 is felfedi előttünk bájait.

A tavalyi év volt az, ami igazán nagy újításokat hozott a Galaxy Z Flip modellek formatervébe. Idén úgy tűnik, hogy inkább csak finomhangolás lesz nagyobb változtatások helyett.

Persze 2023 vívmányai maradnak, tehát a méretes külső képernyő és a továbbfejlesztett zsanér továbbra is a részét képezi annak a pakknak, ami majd végül Samsung Galaxy Z Flip 6 néven jelenik meg a piacon.

Az előzetes értesülések szerint az okostelefon szétnyitott állapotban 165 x 71,7 x 7,4 mm-es dimenziókkal bír. Mivel a Samsung már megvalósította azt, hogy a mobil szorosan, hézagok nélkül csukódjon össze, a minimális extra vastagság hátterében talán egy méretesebb akkumulátor lehet. Egyes jelentések szerint egy 4000 mAh kapacitású akkumulátor kerülhet a mobil borítása alá az eddigi 3700 helyett.

Az extra vastagság jótékonyan hathat a gyűrődés minimalizálására is, mivel így több hely marad a hajlított zsanérnak, ezáltal csökken a terhelés, ami a kijelzőt az összehajtáskor éri. Ezeket a fejlesztéseket a Samsung az Ironflex gyűjtőnévvel promózza majd a készülék megjelenésekor.

A Samsung Galaxy Z Flip 6 belső képernyője ugyanolyan méretű marad, vagyis 6,7 hüvelykes képátlóval rendelkezhet. A külső megjelenítőn sem variálnak, ugyanúgy 3,4 colos lesz. A kamerák viszont egy kicsit közelebb kerülhetnek majd a külső képernyőhöz.

Az eddig alkalmazott 12 megapixeles elsődleges kamerát idén egy 50 megapixeles megoldásra cserélhetik. Azt egyelőre nem tudni, hogy változtatnak-e az ultraszéles látószögű modulon, a telefotó megoldásokat pedig el is felejthetjük.

A Samsung Galaxy Z Flip 6 a legújabb szivárogtatás értelmében többek között mentazöld és levendula árnyalatban kerülhet forgalomba. Ezek egyébként hasonlítanak a Galaxy Z Flip 5 jelenlegi színeire, de azért egy kicsit mégiscsak eltérnek azoktól.

A Samsung Galaxy Z Flip 6, illetve a Galaxy Z Fold 6 valószínűleg idén is augusztusban mutatkozik be a nagyérdemű előtt. Egyébként idén mindkét széria két készülékkel érkezhet. Számíthatunk egy olcsóbb Galaxy Z Flip 6 FE, valamint egy a jelenleginél is magasabb kategóriát képviselő Galaxy Z Fold 6 Ultra modellre is.

Állítólag utóbbi lesz az a bizonyos Galaxy Z Fold variáns, ami megkapja a 200 megapixeles ISOCELL HP2 kamerát, amelyet a Galaxy S24 Ultráról csen el. Bele se merünk gondolni, hogy a Samsung mekkora felárat számít majd fel ezért a készülékért…

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid