Keret nélküli mobil érkezik Kínából

1

Láttunk már Sharp mobilokat, amelyeknek szinte alig volt kerete a kijelző körül. A LeTV nevű kínai gyártó viszont egy olyan készüléket izzít áprilisra, amelynek egyáltalán nincs semmilyen kávája a megjelenítő két oldalán. Az egyelőre név nélküli mobil nem csak kívülről tetszetős, de a hardveres összetevők is szimpatikusak. 

A készülendő okostelefonnak nem csupán az 5.5 hüvelykes, Full HD felbontású kijelzője lehet érdekes, hanem az a tény is, hogy “Type C USB” csatlakozót fog kapni, akárcsak a nemrég felfedett Apple Macbook. Ha az áprilisi bemutatóig nem előzi meg egy másik készülék, ez lesz az első Androidos telefon, ami ezzel a porttal érkezik. Az új csatlakozófajta megérdemelne egy külön cikket, egyelőre annyit érdemes tudni róla, hogy sokkal gyorsabb, és kényelmesebb a használata, mint a jelenlegi micro USB-nek, hiszen “fordítva” is be lehet dugni.

LeTV-bezeless-smartphone-images (2)

Ezeken a nyalánkságokon túlmenően a LeTV phabletje kellemes specifikációkkal rendelkezik: nyolcmagos, 2.2 GHz-re skálázott processzor, 2 GB RAM, 16 GB flash tárhely, 13 és 5 megapixeles kamerák, valamint duál SIM támogatás.

LeTV-bezeless-smartphone-images (1)

A LeTV egyébként olyan, mintha Kína Amazonja lenne, tehát olcsón kínál szolgáltatásokat és készülékeket a tömegek számára. Ebből kifolyólag kizárt, hogy túl vastagon fogjon a ceruza, amikor ezt a keret nélküli készüléket beárazzák, ellenben a nemzetközi forgalmazás igencsak kérdéses. Persze aki szemfüles, különféle helyi webshopokból biztosan be tudja majd szerezni az újdonságot.

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid