Késik a 2017-es Samsung Galaxy J sorozat Oreo frissítése

0

Minél közelebb kerülünk az Android Oreo rendszer évfordulójához, annál inkább várhatják teljes joggal a 2017-es Galaxy J mobilok tulajdonosai a frissítést. A jövő hétre ígért update azonban sajnos késni fog, tudtuk meg a Samsung törökországi részlegének listázásából.

A Samsung Galaxy J3 (2017), Galaxy J5 Pro és Galaxy J7 Pro tulajdonosok sajnos egészen szeptemberig kell, hogy várjanak. Ahogyan korábban is, az Android 8.0 rendszer mellett az áll, tesztelési fázisban van, és még két hónapig abban is marad. Korábban az OTA frissítéseket februárra mondták, most pedig szeptember 28-ig lesznek kénytelenek az érintett telefonok tulajdonosai várni, ami egyébként 13 hónappal azután lesz, hogy az Oreo rendszer debütált. Addigra már durván egy hónapja kint lesz az új rendszer is, az egyelőre ismeretlen nevű Android 9.0.

A Samsung oldaláról egyelőre nem érkezett hivatalos magyarázat arra, hogy miért kellett elhalasztani a frissítést, ami a nemzetközi változatokat is biztosan érinteni fogja. A J5 Pro és a J7 Pro ugyanis nem egyebek, mint átnevezett Galaxy J5 (2017) és Galaxy J7 (2017) mobilok.

Talán az adhat némi reményre okot, hogy a törökök amúgy is később kapnak meg fontos  frissítéseket, mint más országok lakói, tehát lehet, hogy ez az egész csak rájuk vonatkozik. Ez az állítás arra alapul, hogy az itt látható listázáson ott szerepel a Samsung A széria is, augusztusi dátummal, holott bizonyos régiókban már elérhető rájuk az új rendszer.

Forrás: PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid