Bemutatták az Oppo A5-öt

0

A kínai Oppo egy újabb középkategóriás okostelefonnal rukkolt elő, ami az Oppo A5 nevet kapta. A mobil már korábban feltűnt a kínai telekommunikációs hivatal adatbázisában, de most végre minden részletet megismerhetünk. A készülék méretes teleppel, duál kamerával és keret nélküli kijelzővel igyekszik elcsavarni a vásárlók fejét.

A telefon megjelenítője 6.2 colos, IPS technológiát használ, a felbontása pedig 1520×720 képpont, ami azt jelenti, hogy a képarány 19:9. Ennek megfelelően a nélkülözhetetlen érzékelők és az előlapi hangszóró egy szenzorszigetbe kerültek, ami egy keveset elvesz a képernyő felső részéből.

A lapka, ami a telefon erejét adja, egy Qualcomm Snapdragon 450-es, ami egy nyolcmagos processzort foglal magában, a magok pedig 1.8 GHz-en duruzsolnak. A hivatalos listázás értelmében a RAM 4 GB, de a szolgáltatói értesülések alapján a későbbiekben lesz egy 3 GB operatív memóriával ellátott változat is. A belső tárhely kapacitása 64 GB, de az utólagos bővítés bármikor lehetséges. 

A hátlapon duál kamerakészlet található, amelynek elsődleges szenzora 13 megapixeles, a rekeszérték f/2.2, a másodlagos érzékelő pedig 2 megapixeles, míg az apertúrája f/2.4. A kijelző felőli oldalon egy 8 megapixeles kamera teljesít szolgálatot.

A mobil 156.2 x 75.6 x 8.2 mm-es dimenziókkal rendelkezik, a tömege pedig mindössze 168 gramm. Ezek a számok fölöttébb meggyőzőek, pláne ha azt vesszük, hogy az akkumulátor kapacitása 4230 mAh. Ez a méretes akkumulátor a 14 nanométeres chip energiatakarékosságával párosítva vélhetően kiváló üzemidőt biztosít.

Az Oppo A5 már előrendelhető, a kiszállítás július 13-án indul. A készülék ára helyi valutából átszámítva 225 dollár lesz, a mobilt kék és rózsaszín színekben vihetjük haza.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid