Két éves csúcsprocival debütált az LG Style 3

0

Az LG bemutatta Japánban a Style 3-at, ami nem keverendő össze a ceruzával szerelt Stylo mobilokkal. Az újdonság egy izmos középkategóriás ajánlat lett átszámolva nagyjából 114 ezer Ft-os árcédulával, nézzük, mint kínálnak ezért az összegért!

Az LG Style 3 egyik legnagyobb érdekessége, hogy a Snapdragon 845 dolgozik benne, ami hiába egy két éves hardver, még most is igen erősnek számít. Számítási teljesítményben simán hozza az újabb Snapdragon 7 szériás megoldások szintjét, a GPU-ja pedig még erősebb is ezeknél. A hardver mellé 4 GB RAM-ot és 64 GB tárhelyet pakoltak, utóbbi szerencsére bővíthető egy akár 512 GB-os microSD kártyával.

A készülék egy igen korrekt, 6,1 colos, QHD+ felbontású AMOLED kijelzővel bír, de a széles notch egy kicsit már idejétmúltnak tűnik. Ebben egyébként egy 8 MP-es szelfikmera található, a hátlapra pedig egy 48+5 MP-es szenzorpáros került.

Az akkumulátor nem nagy szám, egy 3500 mAh-s telepet kapunk, és gyorstöltésről nem eset szó, ami viszont jó hír, hogy vízálló a készülék az IP68 tanúsítványnak megfelelően. Az LG Style 3 első körben csak Japánban lesz kapható, és nem is biztos, hogy megjelenik más piacokon.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid