Két kamera is van az új Zeblaze Thor 4 Dual okosórán

0

Mára mér eljutottunk oda, hogy az okostelefonoknál a megapixelek mellett a kamerák számában is versenyt futnak egymással a gyártók, ám úgy néz ki, hogy ez más kütyükkel is így lehet a jövőben. Jó példa erre a Zeblaze Thor 4 Dual, ami okosóra létére két kamerát is kapott.

A kütyü megjelenítője 1,4 colos, 400×400 pixeles, teljesen kerek, és AMOLED technológiát használ, hardveresen pedig az MT6739 négymagos, 1,25 GHz-es processzort kapjuk 1 GB RAM-mal és 16 GB tárhellyel, ami bőségesen elég egy ilyen apró kütyübe.

Funkciók terén rengeteg minden említhető, de az egyik legfontosabb a 4G-s nano SIM foglalat, amely révén önállóan is használható telefonálásra az óra, és akár mobilnetezni is lehet vele (a hazai B20-as sávot is ismeri).

A Zeblaze Thor 4 Dual-on egy okosórákra optimalizált Android 7.1-es rendszer fut, és a gyártó szerint nem csak androidos mobilokkal, hanem iPhone-okkal is kompatibilis a kütyü. A szokásos dolgokat természetesen megkapjuk, mint az értesítések kijelzése, illetve alapvető fitnesz funkciók is vannak.

Az órában van továbbá két darab 5 MP-es kamera, az egyik a kijelző fölött, a másik pedig oldalt, a két gomb között. Hogy ezeknek mi értelme van, azt nem tudjuk, de elméletileg lehet velük videótelefonálni, illetve alkalmi képkészítésre jók lehetnek. Említést érdemel még a GPS és GLONASS vevő, a kétsávos WiFi, a Bluetooth 4.0 támogatás, a pulzusmérő, és az 530 mAh-s aksi, ami a gyártó szerint nagyjából 1,5 napos üzemidőre elég, de ez persze erősen függ a használattól.

A Zeblaze Thor 4 Dual okosóra jelenleg nettó 128,99 dollárba kerül ingyenes szállítással ezen az oldalon.

Forrás: Tomtop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid