Két kijelzős csúcsmobillal készül a Doogee

0

A kínai Doogee egy érdekes okostelefonon dolgozik, ami a DG700 Pro nevet viseli. A MediaTek Helio X10-es processzorral szerelt újdonságot állítólag két kijelzővel fogják ellátni, ami bár nem példa nélküli, azért megszokottnak sem mondható.

A DG700 Pro egy 5 hüvelykes Full HD felbontású megjelenítővel jön, de a hírek szerint lesz egy másodlagos kijelzője is, amiről sajnos még nincs bővebb információnk. A mobilban szolgálatot teljesítő lapkáról azt érdemes tudni, hogy egy nyolcmagos, 2.2 GHz-es órajelű megoldásról van szó, amely támogatja a 4G LTE hálózatokat is.

Dogee DG700 Pro

A készülék kétféle kiszerelésben lesz kapható, kérhetjük majd 3, illetve 4 GB RAM-mal is. Valószínűleg lesz eltérés a belső tárhelyek méretében, a masszív, 6000 mAh-s akkumulátort viszont mindkét változat meg fogja kapni, ami azért egy okostelefonban nem piskóta. A mobil elődje, a DG700 egyébként por- és vízálló volt, külsőre pedig egy strapatelefon és egy luxusmobil keverékének tűnt, így van rá esély, hogy az új modell is hasonló tulajdonságokkal bír majd.

Doogee DG700

Doogee DG700

A Doogee DG700 Pro érkezését valamikor szeptemberre érdemes várni, de első körben Kínában lesz elérhető. Később azonban talán hazánkba is eljut a mobil a gyártó hivatalos hazai forgalmazója, a Ping Digital jóvoltából.

GSMArena, Doogee.cc

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid