Két új mobillal készül a Nokia

0

Elég sok mindent lehetett hallani mostanában a Nokia 6.2 készülékről, és annál kevesebbet a Nokia 7.2-ről, ám jelenleg egy dolog biztosnak tűnik: egy napon mutatják be őket.

Úgy néz ki, hogy valamikor augusztus végén, esetleg szeptember elején jöhetnek az új középkategóriás okostelefonok, de a Nokiapoweruser csapatának értesülései alapján az augusztusi debütálás valamivel valószínűbb. Mivel a HMD Global nemrégiben egy rakat telefont küldött Oroszországba és Indiába tanúsítványi eljárásra, az augusztusi start valóban sokkal esélyesebbnek tűnik.

Nokia 6.2 (Daredevil)

A Nokia 6.2 belsejében Qualcomm Snapdragon 660 chipset teheti a dolgát, miközben a megjelenítő 6,18 colos lesz 2340×1080 képponttal, és ha minden igaz, IPS LCD kijelzőt kap a készülék. A hátlapon található kamerakészlet elsődleges szenzora egy 48 megapixeles Zeiss optikával felszerelt modul lesz, az aksi pedig 3500 mAh kapacitással bírhat. A Nokia 7.2 hasonló jellemzőkkel léphet a világot jelentő deszkákra, viszont esetében a Snapdragon 710 chipset kerülhet felhasználásra.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid