Leárazták a Xiaomi Amazfit Verge és Verge Lite okosórákat

0

Leakcióztak két Xiaomi okosórát, az egyik a már jól ismert Amazfit Verge, a másik pedig ennek a Lite változata, ami csak nemrég debütált.

Amazfit Verge

Az Amazfit Verge egy kifejezetten minőségi, sportos okosóra nagy tudással és rengeteg extrával. A megjelenítésért egy gyönyörű, 1,3 colos AMOLED kijelző felel, és van benne NFC, GPS, valamint pulzusmérő is többek között.

Amazfit Verge

Számos sport mód közül választhatunk, és természetesen az egész napos aktivitásmérés sem maradt ki. A 390 mAh-s aksival 5 napos üzemidőre lehet számítani, ami már egész jó. Az alkalmazásértesítések mellett az okosóra kihangosításra is használható, ha telefonhoz csatlakoztatjuk. Persze telefon nélkül is működőképes az kütyü, akár arra is lehetőségünk van, hogy a 4 GB-os belső tárhelyet megtöltsük zenével, és ezt hallgassuk mondjuk futás közben egy Bluetooth fülhallgató segítségével vagy a kütyü saját hangszóróján keresztül, bár az előbbi opció azért praktikusabb.

Az Amazfit Verge hivatalos nemzetközi verziója a HMAVerge kuponkóddal most 115,99 dollár helyett 102,99 dolláros áron vásárolható meg a GearVita oldalán, ami EU Priority Line szállítással nagyjából 32.500 Ft-ra jön ki. További részletek és rendelés ezen a linken.

Amazfit Verge Lite

A Lite jelző ellenére az Amazfit órája elég komoly felszereltséggel rendelkezik, sőt, valamiben még jobb is az alap verziónál, hiszen ez már Bluetooth 5.0 támogatást kapott 4.0 helyett. Az okosóra egyik fő, és talán legszebb alkotóeleme az 1,3 colos, 360×360 pixeles AMOLED kijelző, ami gyönyörű képet és nagy betekintési szögeket biztosít. Említést érdemel még a sportos, fiatalos kivitel, valamint az IP68-as vízállóság is, így nem kell annyira vigyázni rá például kézmosáskor, és esőben is nyugodtan használhatjuk.

Az Amazfit Verge Lite természetesen tudja a szokásos dolgokat, kiírja például az értesítéseket, és jelez, ha hívásunk van. Vezérelhetjük vele a mobilunk zenelejátszóját, és van egy rakat sportolással kapcsolatos funkció is. Kapunk egész napos aktivitásmérést, alvásfigyelést, különféle sportmódokat, és nem maradt kis a GPS, illetve a pulzusmérő sem.

A 390 mAh-s aksival állítólag akár 20 napot is elmegy az óra egy töltéssel (ez mondjuk inkább a készenléti idő, de így sem rossz), GPS-t használva pedig 40 órás működést kapunk. Az okosóra nemzetközi verziója most a GearVita oldalán 99,99 dollár helyett 78,99 dollárba kerül a HVergeLite kuponkóddal, ami az EU Priority Line szállítással olyan 25.500 Ft körül jön ki. További részletek és rendelés ezen a linken.

Ha esetleg lejárt a kupon, akkor az YRVerge2L kóddal is lehet próbálkozni.

További kuponok (némelyik már lehet, hogy lejárt):

Megjegyzés: az árak a szállítási díjat nem tartalmazzák. Nagyjából 40 dollár végösszeg alatt lehet nyugodtan a legolcsóbb szállítást választani, mert akkor nem éri el a vámhatárt, fölötte pedig az EU Priority Line ajánlott, ami gyakran vámmentes, de nem mindig, előfordulhat, hogy megfogják. Vámolással kapcsolatos tudnivalók ebben a cikkben. Külföldi oldalakon célszerű PayPallel fizetni!

Forrás: GearVita

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid