Több új Nokia mobil jöhet még az év végéig

0

Korábbi híresztelések alapján a Nokia 7.3 érkezésére valamikor szeptember környékén lehetett számítani, de aztán a debütálás el lett halasztva novemberre, és most a legfrissebb hírek alapján még később érkezhet meg a mobil. Nem egyedül fog jönni, a legújabb értesülésekből kiderül, hogy 2020 végéig mely Nokia készülékek kerülhetnek bemutatásra.

Ha minden jól megy, a bevezetőben említett Nokia 7.3 mellett még 2020 vége előtt debütálni fog a Nokia 9.3 PureView és a Nokia 6.3 is, legalábbis a Nokiapoweruser forrásai így tudják.

Az eddigiek alapján a Nokia 9.3 PureView egy valódi zászlóshajó, amelynek burkolata alatt felsőkategóriás Qualcomm chipset végzi majd a számításokat, a megjelenítője 120 Hz-es OLED panel lesz, míg az elsődleges képrögzítő modulja 108 megapixeles felbontással dolgozhat egy Zeiss optika takarásában.

Nokia 7.3 render

Ami pedig a Nokia 7.3 készüléket illeti, Snapdragon 690 processzorra és egy 48 megapixeles elsődleges kamerával felszerelt, összesen 4 szenzort csatasorba állító hátlapi képrögzítő rendszerre lehet számítani.

A Nokia 6.3 főként hardverben térhet majd el a 7.3-tól, ebben csak LTE modem lesz, és olyan piacokra szánják majd, ahol minimálisan sincs kiépítve az 5G infrastruktúra.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid