Kiderült, melyik Samsung mobil mikor frissül Android 9.0-ra

0

A Samsung kiadta legújabb frissítési ütemtervét, amelyen rengeteg készülék szerepel, és az is kiderült, hogy melyik modell mikor kapja meg az Android 9.0 Pie rendszert.

Az alábbi lista a Samsung Members alkalmazásból származik, vagyis teljesen hivatalos, azt viszont nem tudni, hogy pontosan melyik régióra vonatkozik. Iránymutatásnak mindenesetre tökéletes, érdemes vetni rá egy pillantást, ha Samsung telefonod vagy tableted van:

Nemrég számoltunk be róla, hogy a Galaxy S9 modellekre már meg is indult a frissítés, de a felhasználók többsége valószínűleg januárban kapja meg az új rendszert. A Note 9 tulajok egy hónappal később, februárban örülhetnek, márciusban pedig a Galaxy S8 széria és a Note 8 is sorra kerülhet.

Áprilisban néhány újabb Galaxy A szériás telefonon lesz a sor, illetve a Galaxy Tab S4-en, májusban pedig a Galaxy J4, J4+, J6 és J6+ készülékek frissülhetnek az A8 Star mellett. Ezeken kívül még idén megkaphatja az Android 9.0-t a J7 2017, a J7 Duo, az Xcover 4, a J3 2017, a Tab S3, a Tab A 2017, a Tab Active2, valamint a Tab A 10.5. Persze ez valószínűleg nem a teljes lista, később más Samsung készülékek is sorra kerülhetnek.

Forrás: Sammobile

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid